Billarm

Skänker en väldigt icke värmande tanke till den klantskallen som satt igång billarmet som gått i ett par timmar nu.


Jag kanske helt enkelt inte kan vara glad. Så fort det händer nått som gör mig glad så tar det inte lång tid innan det händer nått som tar ner det hela igen.

Var iväg idag och tala med mänskan, äntligen. Det var bra, kändes som om jag gick därifrån med ett lugn.
Men.. så kommer funderingarna och allt känns bara.. skit. Det är inte det att jag inte vet.. samtidigt som det är just det.


Kom hem och illamåendet tog över. Huvudet har vägt hundra kilo och jag har mått allmänt piss.
Just nu vill jag bara lyssna på aukustisk musik, måste hitta mer bra.




Fanns ingen tvättid idag, så det blir till att kliva upp sex imorrn och tvätta. Fast sen hoppas jag på en mycket bättre dag.


Allt ska glömmas, om så bara för en timme så är jag nöjd. Bara va glad och.. glad.

Torsdag

Det var nått som slog mig igår när jag skulle stänga av datorn, inte det faktumet att jag famlade omkring i mörkret och klev snett på fotpallen och höll på att bryta foten, fast det var då jag kom underfund med det.
Dom senaste veckerna, kanske månaderna, har jag verkligen pendlat i humöret. Ena dagen känns det bra och såna dar som igår känns allt skit.
Måste verkligen sluta med att smågrejer ska förstöra en hel dag.


Jag som nyvaken, det är då som vissa saker går bra. Kanske det beror på att jag då inte har nån koll på vad jag säger eller gör.
Imorrn halv tio..


Maybe I will never be
All the things that I want to be
But now is not the time to cry
Now's the time to find out why


Var och hämta ut biljetten hem förut. Stockholm - Rossön. Första gången jag har en biljett som det står så på. Vacker läsning, om jag får säga det själv.


Förlust ikväll igen. Inte bra. Skärpning.


Nej, ska försöka ta mig upp om sex timmar och hoppas på att det finns en tvättid. Hur det nu ska gå till.
Ska försöka hinna med allt imorrn (läs idag) som jag skjutit upp och inte kommer att hinna i helgen.


Okontaktbar

Blev väckt halv fem imorse pågrundav att min telefon är mongo. Ett starkt bevis på att allt jag tar i går sönder eller inte fungerar som det ska. När jag väl vaknade och klev upp ringde jag det samtal som jag ringt varje dag och möttes idag av : tjänsteresa.
Får jag inte tag i mänskan imorrn kan jag lika gärna lägga ner skiten. Det lockar väldigt mycket.

Jag väntar bara på att det ska smälla till och smärtan ska komma. Det är nått som är pågång det känner jag, antingen blir det ingenting eller så blir det en öroninflammation. Självklart är det högerörat som ska krångla.
Har vätska i det. Varför just det högra? Varför det opererade helvetesörat.
Hör inte mycket alls, gör inte det i vanliga fall heller, men nu är det inte bra alls.

Tror att det beror på att det är så himla kallt i min lägenhet som en förkylning börjar leta sig till mig. Det är verkligen svinkallt här inne. Enda stället det är varmt är inne på toaletten och där befinner jag mig inte speciellt ofta. Inte ens i sängen under täcket är det varmt.
Jag är kall på alla sätt och vis.




Ikväll var det gruppdejt, vi gick och åt och sen blev det skräckfilm. Jag tror att våran grupp är katastrofernas grupp nummer ett, ingenting blir bra när vi håller på. Men kul har vi och tur är väl det.

Blev halvt ihjälskrämd när vi skulle gå. Tror aldrig jag blivit så rädd. Hjärtat stannade nästan.



Tallriken som jag slog sönder ligger fortfarande i diskhon. Jag kan inte ens diska nuförtiden utan att hä sönder nått. Först var det ett av martini-glasen som jag fått av Vivi och igår var det dags för en tallrik. Locket till min mp3 är spårlöst försvunnen med.

Behöver en varm kram och en försäkran om att allt kommer att lösa sig. Nån som vet och kan säga att det är lugnt. Just nu känns det inte som nått kommer att sluta bra.

Grubblaren

Aldrig är jag så smart som när jag är ute på mina promenader. Att gå och bara fundera, helst med bra musik i öronen. (Om det inte är en MoDo-match på radion såklart.)
Det är då jag önskar att det gick att koppla hjärnan till nån maskin som kunde skriva ner allt jag tänker och kommer fram till. För vissa saker är sånt som jag vill komma ihåg, i alla fall känslan. Men så fort jag kommer innanför dörrn så är det borta.

Har frusit extremt idag, plus att jag var helt död förut, så att gå ut i kylan lockade inte. Men som tur är så gick jag ut ändå. Det var en sån här promenad som var skön hela vägen fram och tillbaka, bortsett från att jag höll på att förfrysa händerna.
Bara bra musik på mp3:n och jag mådde så bra, av ingen anledning och ändå tusen orsaker. Hjärnan jobbar på högvarv men känslan av att allt kommer att lösa sig har spridit lugnet i mig.
För jag tror det, att på ett eller annat sätt löser sig allt.

Dont look back in anger
, det ska jag börja leva efter. Speciellt med tanke på att om jag byter ut a:et mot ett å så passar det med.

i was born with just a book in my hand,
pages blank i take a stand




Önskar att den trötthet som jag kände förut kunde stannat kvar, hade vart skönt att lägga ner huvudet på kudden och bara somna. Trots mina promenader är det alltför mycket som rör sig i huvudet.
Läste att kroppen skulle lära sig att sängen var till för att sovas i, ingenting annat. Det är inte bra att ligga och vrida och ha sig, då ska jag egentligen kliva upp. Nuförtiden kan det ta flera timmar innan jag väl somnar.
Ett råd var att skriva ner allt som det grubblades på och skriva ner lösningar för att sedan när jag la mig så skulle det va tomt i huvudet.
Det blir väl bra en vacker dag detta med.


Nej, lika bra att sluta svamla och ta och hitta på nått annat.

Revansch

Det blev så att jag såg klart filmen igår, Hairspray, ingen höjdare direkt. Gick och lade mig alldeles för sent så jag tog mig inte upp alls idag, drömde väldigt konstigt med. En sån där dröm som jag helst vill drömma klart och helt plötsligt så är klockan mycket och inget slut blir det ändå.
När jag väl klev upp var det nästan lunchstängt på komvux, så jag tänkte att jag skulle ringa efter istället.
Men så är jag den jag är, så.. Sak samma, jag ringde i alla fall tillslut. Den här gången svarade en mänska som talade tydligt. Hon var inte som den i fredags som nästan la på innan jag hunnit säga vad jag ville. Plus att hon idag gav mig rätt nummer och talade tydligt.
Tyvärr så var han borta idag och kommer inte tillbaka förrns efter halv tolv imorrn, så det blir till att ringa då.

Var in på hemsidan för journalist i Göteborg, tydligen är det 60 högskolepoäng inte 30. Blev lite gladare när jag såg ordet eller ett godkänt högskoleprov. På en annan sida stog det dock och ett godkänt högskoleprov. Jag hoppas på att det är eller som vinner, men chansen är väl minimal.
Fick bara ont i magen av att läsa så jag bestämde mig för att ta en promenad ner till Ica. Mådde dåligt vägen dit och vägen hem, det berodde nog mer på att jag ätit än nått annat.. (Får det smaka med en macka?)
Men hemvägen var värre, som så många gånger förut fantiserade jag om att köra in en kniv i magen och skära ut det som gör ont.
Väl hemma så kollade jag postfacket, hade fått ett brev från komvux. Jippie tänkte jag inte alls.

Fick lite smått panik så jag tog en dusch för att lugna ner mig. Funderade en kort sekund på att hänga mig med duschslangen.

Hur som haver så hoppas jag att jag får tag på han imorrn och att han kan hjälpa mig. Det här känns inget vidare just nu om jag ska va riktigt ärlig. En dålig känsla i hela kroppen.. Nej, positivt tänkande var det. Positivt.



Revansch för MoDo ikväll. Underbart.
Jag hoppas att samma mänska som skrev om Timrå - MoDo-matchen förra veckan i TÅ skriver om denna match imorrn. Om nu tidningen het det nuförtiden?
I alla fall tyckte jag att det var roligt att läsa när det lyste igenom så att han var MoDoit. Det är ju inte bra att skriva så och jag vet att det inte riktigt stämde överens med verkligheten, men lite kul är det ändå. Roligast att han till och med klagade på speakern.
Håller tummarna på att detta blir en nystart och att skadorna håller sig borta nu. Speciellt att det inte är någon större fara med Hedman.

Den här tiden nästa vecka kanske jag är i Stockholm, känns bra. Far antagligen hem till Rossön på torsdan, det ska bli så skönt. Hem till snön och bort från all ångest som byggts upp senaste tiden. Behöver komma bort ifrån allt och komma fram till vad jag egentligen vill, just nu kan jag inte svara på den frågan. Med tanke på att jag höll på att sätta hjärtat i halsgropen förut på Ica så kan jag verkligen börja fundera..


Laakso - Norrkoeping
Vet inte varför, men den får mig att le.
Dom små detaljerna, så bra.

Nystart

En cirkel är sluten. Jag ser det som en saga (bland dom absolut värsta) som inte kommer längre. Varför inte avsluta det hela som det en gång för lite mer än ett år sen tog form. Jag borde väl förstått det själv för ett par vecker sen, när jag insåg att jag stog och trampade på samma punkt fortfarande. Fast det var nu, på årsdan om jag ska skämta till det, som jag riktigt förstog det.
Ser det som att börja om från noll igen, det är en utjämning.
Efter att jag gick tillbaka för att kolla upp min what goes around comes around (låter lite bättre än som man bäddar får man ligga) så insåg jag vad den egentligen var. Så adjö till det sämsta jag lyckats få ner i ord och verkligen adjö till en av anledningarna som fick mig att börja skriva den där bloggen.

Har haft en vecka nu där jag riktigt haft tid att fundera över saker och ting. Även om jag ännu inte vet om det blir Sundsvall eller Göteborg, vem vet kanske det blir nått helt annat ställe.
Imorrn ska jag ringa och förhoppningsvis få rätt nummer så jag får tag i mänskan, sen kanske jag vet mer säkert. Sundsvall ligger många pluspoäng före Göteborg, men det är småsaker som jag på senare tid blivit medveten om som försvårar valet.
En stor nackdel med Göteborg är väl att det kanske kommer att dröja ännu ett år innan jag kan börja plugga där, med tanke på att jag måste ha läst 30 hp-poäng. Vad jag ska ha läst vet jag inte, det är det jag hoppas att jag kan få hjälp med att kolla upp.
Hade utbildningen legat i Örnsköldsvik hade jag inte tvekat för en sekund.

Börjar få vinterkänsla nu, kanske speciellt efter igår. Gick till hemköp och såg ut som en snögubbe, snöade riktigt mycket plus att det blåste rejält med. Höll på att bli påkörd på hemvägen, berodde dock inte på snön, det var mitt eget fel. Tror det kallas hjärnsläpp.
Finns ingen snö nu, är mest bara is. Har ännu inte lyckats ramla och slå ihjäl mig, trots en riskfylld promenad idag.

Härligt att sitta och titta på skidåkningen med, älskar svisch-ljudet. Roligt att Södergren lyckades med en bra säsongsöppning, hoppas det håller i sig. Han gjorde riktigt bra ifrån sig på stafetten idag med. Synd på att första sträckan gick totalt åt helvete.
Och värre blev det när dom pratade med Larsson och han drar till med : Min värsta sträcka ÄVÄR.
Då slutade jag tycka synd om han. Finns absolut inget värre än när mänsker seriöst slänger in ett engelskt ord sådär.
Men det bästa med dagens skidåkning var ju Jonas Karlssons supergliring mot Niklas Jonsson. Tystnaden talade väl för sig själv och att sopan Karlsson drar till med nått helt ointressant bara för att bryta den. Riktig humor. Visar att han verkligen tycker att han är så grymt bra på allt han gör. Usch nej.

Tittade på slalomen förut, tråkigt när det går så dåligt. Men jag blir fascinerad av Stig Strand, det kan inte finnas nån som säger ordet litegranna mer än han. Och det kan knappast finnas nån som lyckas trycka in ordet på alla möjliga sätt.
"Hon går litegranna för mycket.."



Efter mitt samtal med Sofia i fredags, som hon förhoppningsvis inte kommer ihåg, så mår jag bättre. Du kan va lugn Sofia, du sa inget dumt det var det jag sa. Vissa saker måste jag säga högt för att inse, då inte bara för mig själv utan för en smart mänska. Även fast jag aldrig nånsin hade tänkt att berätta just det jag berättade.
Sen vet jag inte riktigt om hon platsade i kategorin smarta mänsker med tanke på att hon yrade omkring i Örebro fylleskallen, plus att hon hade sina egna problem att må dåligt över.
Det är konstigt ändå att veta hur det ligger till men ändå behöva nån annans åsikt om det hela. Hade det vart omvända roller och nån hade sagt det till mig, skulle jag sagt samma sak.
Men nästa helg, då jäklar Sofia! Då kan vi må dåligt tillsammans plus att vi kan fira att jag ska lämna detta ställe.

Klockan börjar bli mycket, är ledig imorrn men ska ju förhoppningsvis få tag på mänskan som jag glömt namnet på som ska hjälpa mig, så det är lika bra att försöka somna tidigt. Om jag inte ska försöka att se klart på filmen jag börja se för ett par kvällar sen.
Det visar sig. Ska iallafall förflytta mina fötter med mina underbara gröna puma-fotbollsstrumper till toaletten och borsta tänderna.

http://uk.youtube.com/watch?v=6RAVCkMVRWo
http://uk.youtube.com/watch?v=MhkBGFS_5Zw&feature=related


RSS 2.0