Jaha

Okej, frånochmed nu så är det förändrat.


Har många gånger dragit till med uttrycket : jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men aldrig, aldrig har jag upplevt det märkte jag.
För det här var verkligen en sån situation.


Hur stora är oddsen? För andra människor helt obefintligt men för mig, självklart. Är mer säker än någonsin om att det sitter någon där uppe som jävlas med mig. Speciellt med tanke på vilken låt som började spelas direkt, men det vore att bjuda på för mycket.. Bäst att hålla tyst.


Borde försöka äta, har inte fått i mig nått idag, men det känns helt omöjligt att äta nu..



Nä, jag tror det är bäst att jag drar täcket över huvudet och hoppas på att jag vaknar upp till en bättre dag. Satans skit.



Ja herregud, blir jag inte galen av detta finns det nog inte mycket som kan rubba mig.



Några timmar senare, det vill säga nu runt halv nie, kommer jag på att jag kan lugna ner mina nerver med en film. Har spara på en länge, The Last Kiss med Zach Braff, bara för att han är bäst.

Behöver jag ens nämna att den va dubbad till nått asiatiskt språk?





Ska det verkligen vara så här nu?

Problematiskt

Jag som nyvaken.. det verkar vara det rätta receptet. Prövade att ringa igen imorse, då dom inte ha ringt upp mig, och nu möttes jag av en människa istället för svarare. Nyvaken som jag var så vet jag inte riktigt vad jag sa, men dom ska iallafall ringa upp så hoppas jag på att jag kan byta dag.

Hade nog ingen vidare natt, vaknade sex imorse och det var bara kaos. Lugnade ner sig när jag insåg att det va en dröm och jag klivit upp. Gick dock och la mig igen när jag kollat klockan. Trodde däremot inte att jag skulle kunna somna om, vilket jag gjorde tillslut.


Annars har det varit en konstig dag, mycket för att jag inte mått hundra men så är det ibland. Klippningen gick bra iallafall. Skönt att inte ha en hjälm på huvudet längre. Det blev nog inte riktigt lika kort den här gången, eller så beror det på att denna frisör inte for omkring med saxen och klippte på måfå. Mer jämnt så att säga. Tss.


Fick ett intressant mejl idag med, nästa vecka nångång kommer jag få ett samtal om framtiden. Jag vet att det är tusen saker jag behöver svar på, det stora problemet är att jag inte riktigt vet frågorna än.
Jaja, samma där. Ingen mening att oroa sig.





Håller på att byta sängkläder, ända sen jag bytte till dom jag byter ifrån nu så har jag inte sovit bra. Mycket för att jag lyckats sparka ur täcket ur påslakanet.. Så gott som varje natt.
Hur som haver, det jag skulle säga var att jag tror att jag har en boende japan i garderoben. Luktar precis som om nån stått och smygrökt därinne..
Intressant.

Tiden lär ska utvisa.

Fråga

Kan inte låta bli att undra om det är lugnet före stormen?


Frusit, städat, tvättat och skurat. Lite mat på det. Promenix med Lisa, innehållandes blomplockning med många skratt. Trots allt kaos som händer just nu så tror jag att sommarn kommer att bli bra.



Det blir nog bra det här med. Och om inte, så blir det inte det. Huvudsaken är att skratten alltid finns där.

Råhet

Man kan inte födas med en längtan om svaret på denna fråga inte existerar. Ett spädbarn känner längtan efter mat och det existerar nåt sånt som mat.. Om jag känner en längtan i mig själv, en längtan som inget i den här världen kan tillfredsställa, då är den troligaste förklaringen att jag var menad för en annan värld.

C.S Lewis




Har inte mycket att säga, som vanligt känns det som. Tappar mer och mer lust att vara människa. Det riktigt äcklar mig hur denna värld ser ut. Bättre kommer det nog inte bli så länge det enda som betyder något är hur någon ska få mer pengar än dom redan har.

Eller beteenden överhuvudtaget.



Mötte på en grävling under promenixen. Så söt.



Nej. Musik och scrubs. Godnatt.

Fångad

Ooooh, im so pooped

Jag är också trött. Borde gå och lägga mig, men ska försöka hålla mig vaken till Scrubs.


Såg klart Den enskilde medborgaren idag, hade helt glömt bort den. Kan inte låta bli att älska dom meningslösa konversationerna. Världens utläggning när dom skulle kunnat använda några ord, så bra. Det är riktig humor helt enkelt.


Tror att jag fått tillbaka min lapp-allergi, bara tanken på lappar får det att klia på kroppen. När jag var liten hade jag extremt svårt för lappar i kläderna, brukade slita loss dom. (Mindre smart då det oftast blev hål.) Nu verkar det som om det kommit tillbaka igen. Märkte förut att jag tillochmed fått utslag i nacken, hurra. Har ingen direkt lust att klippa bort dom så jag hoppas det går över snart.


På fredag ska jag klippa mig iallafall, ska bli skönt. Men efter att jag tvättat håret och inte bara låtit det vara så ser det inte helt mongo ut iallafall.
Fick även svar på mitt mejl, det gick snabbt. Negativt. Nåja.. Just nu orkar jag verkligen inte tänka på framtiden alls.
Jag hoppas på ett samtal imorrn så jag kan byta bort en tid. Time will tell.



Tänk att ett sånt litet ord kan göra sånt intryck. Nu vet jag svenskans vackraste ord.



But it's all wrong, you're so strong.
But this life's work
and choice took far too long.



Uppvaknande

Försov mig idag för första gången på riktigt länge. Det skulle kunna tänka sig att det var en undermedveten försovning då det vankades Hemsöborna på svenskan.
Låg istället kvar i sängen och läste ett tag. Sedan blev det en två timmars orgie av The Office, skrattade konstant. Funderade ett tag på att skippa etiken också, men när jag möttes av ett avi i postfacket gick jag ändå.

Blev ett mvg. Har tydligen fått mvg på allt förutom det första provet. Konstigt det där. Hoppas på lika i svenskan, höjer mitt snitt. Om det nu spelar någon roll.

Imorgon är min sista lektion, behöver inte komma på etiken. Förhoppningsvis slipper jag se Hemsöborna nu när dom plockat bort alla tv-apparater. Har bara betygsnacket kvar. Positiva tankar.


Är nu stolt ägare till ett par pumaglasögon.


Höll på att bryta av min MoDo-skylt igår, hade jag varit en lycklig människa då? Jag är ju ett riktigt klantarsle, även om det i detta fall gick bra.



Angående min paranoia som jag la ner igår så blev det en helomvändning idag. Fick veta nått jag inte riktigt vet hur jag ska hantera.. Vet inte riktigt om jag ville veta det där. Kunde inte äta, men sa till mig själv att du inte vill tillbaka på den vägen. Det är ett riktigt bottennapp och inget blir bättre av det. Som jag sa för ett par dar sen, snart är det allmän kännedom.
Var ute på min sedvanliga promenix med en dokumentär på mp3:n, en och enhalvtimme där jag när jag kom hem inte vet mer om IB-affären ån jag gjorde innan. Så mycket fyller det upp mitt huvud just nu.. Trots det kan jag inte låta bli att le. Tur är väl det.

Take the time to make some sense
Of what you want to say
And cast your words away upon the waves
Bring them back with Acquiesce
On a ship of hope today
And as they fall upon the shore
Tell them not to fear no more
Say it loud and sing it proud
And they...


Men har bestämt mig nu för att ringa och ändra en tid, lika bra. vill nog ändå, nånstans djupt där inne. Så det blir telefonsamtal imorrn.. klipptid-beställning, tid-ändring och.. nä, den sista ska få ett mejl istället. Jaja, jag vet.


Nu blir det mer musik och Filip och Fredrik-dos.
Godnatt världen.

Stupendo

Idag har varit en riktig mongodag från min sida. Har varit alldeles för trött och haft kul åt helt meningslösa saker. Helst av allt hade jag nog velat ligga i sängen och läsa hela dan, men nöden har ingen lag, så det var ju bara att hoppa upp när jag vaknade.
Har fått tillbaka den verkliga läsglädjen igen och det känns kanon.

Halebop haft gratis mms hela dagen så har det blivit en massa såna skickade. Min humor fanns inte, är särskilt stolt över dom vackra jag skickade till Lisa. I en egen klass, när fantasin är på topp kan storverk ske.


Nu är det verkligen dags att klippa mig, har skjutit upp det alldeles förlänge. Om någon genom en mmsbild där håret inte är i fokus, inte så jättesynligt, säger att jag blivit långhårig då går det nog inte att förhala det längre.
Men jag insåg det ganska bra igår efter att jag inte drog händerna genom håret när jag duschat och sen dess gått omkring och sett rätt skadad ut.


Däremot tror jag att jag bara blivit paranoid sen min upplysning och att det inte alls är mer än innan. Sen om det är bra eller dåligt.. sak samma, hela situationen är nog riktigt illa.



Nej, bäst att lägga sig och läsa ett tag innan det blir morgon igen. Har ju trotsallt tre telefonsamtal att ta tag i imorrn.. Kanske inte låter så besvärligt, men för mig som avskyr att tala i telefon är det inte lockande.. Usch.



Oh how I wish to go down with the sun

Upp och ner

Ingen rolig reaktion från mig idag och jag blev så arg på mig själv. Tur var väl det. Det fick mig att rycka upp mig, herregud. Det är förjävligt hur denna del av världen ser ut och jag vägrar lägga mig platt ner och vara en del av det. Det är slut med det nu.

Men det som fick mig att gå från absoluta botten till en bit ovanför ytan var The Postal Service - Such Great Heights, helt underbar låt.
Den gick nonstop och jag blev gladare och gladare. När jag kom hem igen så visade det sig varifrån jag känner igen den från. Härligt.

Belönade mitt tänkande med en Rossö-sjal, snyggast. Jag ska göra mitt bästa för att hålla mig borta från dom där negativa tankarna, vilket betyder att jag inte kommer att orka höra på någons gnäll.
Förresten fick jag ett svar som jag inte förväntat mig, det är troligen ingen fara. Tack för det.


Måste skryta över den extremt goda gratängen jag fick till idag, helt sjukt! Har inte tyckt att potatisen som jag köpt har varit särskilt goda, därför blev jag väldigt positivt överraskad.



Nu ska jag äta ostkrokar och lösa korsord med tvn på i fjärran. För vet ni vad? Jag ORKAR inte bry mig mer.

Ovetskap

Sitter och ser på Den Enskilde Medborgaren och skrattar för mig själv. Vissa repliker och dialoger är så oslagbara. Har tagit en paus nu då jag inte kan koncentrera mig längre stunder förtillfället. Får nog se klart den imorrn.


Vet hur det ser ut i huvudet, nu gäller det bara att hitta rätt.. förhoppningsvis något jag kommer att göra imorrn. Hoppas går ju alltid. Brunt och snyggt.


Måste inhandla en mopp så jag kan skura, sölade svartvinbär överallt verkar det som. Har ingen större lust att göra som sist, därför är det bäst att köpa en ny mopp.

När jag en dag har en ekonomi igen så ska jag fixa tre bok-projekt. Har redigerat huvudprojektet lite idag och försöker pressa ner sidorna. Just nu är det runt 510 och då är jag inte ens säker på om jag ska behålla det. Nåja, det är ingen direkt brådska med det. Med tanke på mitt nuvarande pengatillstånd så får det bli om några år.
Hade kunnat vara i Örebro nu, men av nån anledning så prioriterar jag mat i juni mera.. Tss.


Vad som inte kom imorse.. det är mer än jag vågar tänka på.



Min dator svämmar över av musik och jag tror inte att jag kan va gladare.

Jaha

Kommer dom inte imorrn så vet jag inte vad jag tar mig till. Vill nog inte veta.. hoppas på att jag aldrig behöver få reda på det heller..
Så.


Har även ställt frågan: Ärligt tala Sandra, tro du det själv? till mig själv. Vad svaret är vet jag däremot inte. Nåja, den som väntar.. tss.


Nej, nu blir det mer Scrubs innan sängen kallar. Imorrn blir det till att städa så jag har nått annat att tänka på.

Syndrom

Som jag ser det är det tre alternativ:
  1. Det är en varning
  2. Det är en tjänst
  3. Det är ett försök till uppvaknande

Fast jag vet att det finns så oändligt många fler alternativ, men känner inte för att utvecka det mer. Lättaste skulle ju va om jag frågade, meen varför göra saker lätt?
Det är roligare att gå omkring i en fantasi.


Trots sjukdom var det bra presterat. Tss. Vars.. ja herregud.


Hittade rätt imorse efter några om och men.. Men det är inte lätt när alla namn och liknande ramlar ut ur huvudet.


Drabbades av en antonia idag.. mitt under promenaden. Det var jobbigt kan jag lova.. kände det som om jag kunde lägga mig ner och dö litegrann. Kämpade mig hem och efter tappade jag all kroppsvärme. Hugaligen. Men har lyckats undvika att spy i tre dar, så det kanske inte var så konstigt i det stora hela.


Är alldeles seg och dum i huvudet, men kan ändå inte låta bli att nånstans ha ett litet leende nära tillhands.

Störningar

Det känns bra att ett väldigt viktigt samtal kom till min telefon idag, med tanke på att alla samtalslistor var helt borta och det timmar senare kom aviseringar på missade samtal och sms.
Konstigt, konstigt.


Imorrn ska jag gå och träffa nån som jag tappat namnet på, upp en trappa och säga nått jag helt glömt bort. Inte bra att inte ha huvudet med.


Som sagt. Bäst att sova kanske. Kanske får tillbaka provet imorrn.. hahahahahaa.



Om det hördes lömska skratt idag, så kom dom från mig, gjorde nått jag borde gjort för längesen. Om det en minut senare hördes svordomar och allmänt otrevligt saker så var det från mig med, när allt krascha.

Mördande

Om provet gick bra? Så bra det möjligen kan gå när det inte går att fokusera blicken och det snurrar i huvudet. Tillochmed så bra att jag satt "vars" som en preposition, eller om det var konjunktion, för jag tänkte på det rätta vars. Vars-är-du-varset, när det troligen var frågan om ett pronomen. Fast vad vet jag. Vicken ordklass hör vars till? Båda två?

Huvudsaken är att jag inte spydde när jag gick på toan, däremot värmde jag mig genom att koka händerna. Ett väldigt smart sätt att tina kroppen på. Ett knep från i vintras när jag frös konstant, vad jag än gjorde. Kom på det att det nog inte var så bra att duscha minst två gånger om dan för att hålla värmen.

Hursomhaver så ägde jag nog provet. Vars.. ja jisses, jag säger då det. Har inte kunnat fokusera nått vidare sen runt klockan tolv idag. Märktes väldigt medans jag promenera hem och hade en väldigt intressant diskussion för mig själv och mittuppiallt så bli det helt blankt, vet fortfarande inte vad jag tänkte på.

Men det största beviset på att jag inte haft nån hjärna idag är väl det faktum att jag skrev pumasolisar. Jag dör lite inombords bara av att tänka på det. Herregud. Kan ju lova att jag aldrig nånsin sagt det. Hugaligen.
Och det.. höhö. Ibland, men bara ibland, går det ju att önska att jag ska tänka först och agera sen. Imorrn när jag inser, då jäklarns.


Har legat under min pläd och skrattat åt mig själv hela kvällen. Snappade upp årets roligaste mening förra veckan nångång så jag har roat mig själv genom att säga den högt ett antal gånger.

Lurade även brallerna av pruttungen, visa hon hur riktiga lurigheter går till. För det är ju så, hon kan aldrig bli nått annat än lillasyster på allt.
Satt och hade lite hemlängtan innan jag var rolig när jag satt och lyssna på låtar hon bruka spela på pianot. Det är nog det jag saknar mest hemifrån tro jag.



Nu ska jag ta en dusch så jag tinar upp och förhoppningsvis överlever natten utan att frysa ihjäl, lite skeptisk är jag.


Jomääään tjääänare..

Frossa

Sitter här med frossa, känns helt oslagbart med tanke på att jag ska prestera bra på provet som avgör. Det är ju tur att jag kan tänka och kan skilja på allt.
Hahaaa..

När det här är över ska jag belöna mig själv med ett par pumasolisar, hur det än går.



Mer värme till mig tack! Trots många lager av kläder (dock inte långkalsonger då jag inte vet vars jag lagt dom) så fryser jag som en gris.


Nä, bäst att snubbla sig bort till provet, men först uppsökande av toalett.. Jäj.

Vaken

Jag tror att jag ska vara snuvig mera om det leder till att jag tvärvaknar halv sju och sen inte kan somna om. Speciellt en sånhär dag när solen skiner in trots att persiennerna är nerdragna. Det betyder förhoppningsvis att det är varmt idag, skönt efter dom senaste dagarnas kyla.

En annan sak som är bra med snuva är att smaken inte finns där och jag kan dricka äcklig proviva. Vet inte vad jag tänkte när jag inhandlade fruktdryck igår. Inget vidare köp.
Känns lite småsegt att jag tro att jag är hungrig trots att jag kämpat i mig en macka och yoghurt + ett halvt glas hallondryck. Frukost.. dagens utan tvekan jobbigaste mål.


Tänkte skynda mig iväg till skolan och plugga lite inför provet men jag är så tung i huvudet så jag tar det här hemma istället. Har en timme mellan lektion och provet med, så det löser sig nog.


Idag är det jag som ska vinna två auktioner. Vinner jag nördens (vars invändarnamn jag knäckte utan problem igår, muahaha) så ska jag vara rolig.
Hoppas på min med.. Eller vad sägs om puma? Najsbajs.



Usch så seg jag är.

Blött

Imorrn klockan ett är det äntligen dags för provet. Jag känner mig inte det minsta förberedd. Skulle tro att det här avgör om det blir ett mvg som slutbetyg eller inte.
Ja, herreminje. Det är bra att jag prioriterar.


Det är ju iallafall tur att alla dessa tårar inte gör mig mer tätt i näsan än jag redan var. Kommer inte ihåg sist det har varit ett sånt flödande från mina ögon. Det är fascinerande hur mycket vätska det ryms i en kropp. Har använt upp en förpackning av mentholnäsdukar och eftersom att jag inte har kunnat snyta mig normalt sen sjuan är det inte att rekommendera för mig själv. Iochförsig är troligen inte min näsa vad den var då, har inte fått för mig att nypa ihop den. Tss.
Gjorde en riktig elefantsnytning förut, blev väldigt förvånad själv.


Min häl har nog återhämtat sig iallafall, efter att ha vart omöjlig i en vecka idag. Det blev ingen långpromenad i fredags då himlen öppnade sig och blötte ner mig, så jag vände om. Igår dog batteriet och det var svinigt kallt, så det blev till att vända om och tur var väl det.


Nektarinerna är helt perfekta nu, jag hoppas att det håller i sig ett par veckor. Finns det nått godare än riktigt god frukt? Är nog snart inne på mitt tioende kilo av denna underbara frukt.



Är nog bäst att ta och sova lite nu med tanke på att det inte blev mycket av den varan inatt. Trotsallt blir morgondagen väldigt intressant.


but what do i know?

Tankar

Som vanligt så blir jag inte klok på mig själv. Det är rätt konstigt hur livet blir ibland, eller hur saker tillslut slutar vara. Jag har kommit på mig själv att varje gång jag hör nått så tänker jag automatiskt: "Aha!"
Men det är verkligen inte så det är.. Jag måste sluta försöka hitta en mening med det hela, för det finns ingen. Det var slumpen som avgjorde. Vad som känns skönt är väl att jag ärligt kan säga att jag inte är bitter, dom tankarna har aldrig funnits hos mig.

För nån dag slog det mig vad jag fick veta för ett par år sen, vad mina föräldrar gjorde. Kommer inte ihåg vem det var som berättade det, men vad det var något skönt att höra.
Det är väl klart att varje människa ibland hamnar i sina dalar, då är jag glad för mitt minne.


Det är mycket därför jag vill göra det jag vill göra. Vad hade hänt mig om jag fötts i ett annat land? Eller förr i tiden. Jag har haft sån tur i mitt liv, det är jag otroligt glad över.
Vilket leder till att jag måste göra det. Tror inte att jag kommer känna mig nöjd i mitt liv om jag inte gör nånting som verkligen skulle betyda något. Bara den känslan jag fått av det. Kanske är det egoistiskt.



Nej, vet inte varför jag kom in på dessa tankar nu. Det är väl bara det att jag är glad över hur mitt liv ändå ser ut, när jag vet att det kunnat vara så annorlunda. Mycket även pågrundav dokumentärerna. Det är så svårt att ta in..


Mer musik.

Behov

En bortglömd låt gör sig påmind. Lite känns det i magen att tiden går så fort. Snart har det gått sex månader på detta år och det är lika långt till jul som det är ifrån.
Inte för att det inte har skett saker. Har äntligen förstått vad jag vill göra med mitt liv, på riktigt. Orkar dock inte se det som ens halvsäkert att jag tar mig in på utbildningen.
Gör jag det inte så har jag en annan plan, en som blir tidigarelagd med tre år. Har inte kollat upp allt där, så jag kan inte vara för säker på det.



Det är klart att flera års dumdristighet inte försvinner på så kort tid, men är det dumt att hålla tummarna för det?


Satan-i-gatan-vad-trött-jag-är-känsla just nu. Den senaste veckans ständiga drömmar lockar inte. Sömn är viktigt, huvudet måste rensa. Ha.
Efter låtfinnandet och lyssnandet är det säkert massa gammalt som kommer igen.

Annat var det på den gamla goda tiden med Jonas Gardell som lokförare..

Koma

Tuggade nästan sönder läppen på promenaden idag.. Har massa dokumentärer på mp3:n och vissa är extremt jobbiga att lyssna på. Usch usch.
Mycket som hänt i denna värld skulle kunnat undvikas om människan inte var en så feg varelse och i dom allra flesta fallen om pengar inte hade spelat roll i dom äckligt rika människornas liv.
Jag undrar verkligen hur vissa mänsker kan leva med sig själv. Leva med det faktum att dom offrat andra människor för att tjäna mer pengar.



Kände mig som en elak mänska idag när jag glömde bort pruttens auktion, speciellt med tanke på att hon vunnit flera åt mig. Men som den begåvade mänska jag är så gick jag och väntade på ett pling som aldrig kom, på nått sätt var det fel jag lagt på min minneslista. Klantklant.
Men jag tycker att hon fick sin hämnd när hon skickade bilder på fötter (nakna!) när jag satt och åt. Kan inte påstå att jag mådde bra efter det.. Blä. Så vidrigt.


Jag måste bjuda Lisa på en glass.. inte så jobbigt, men det glassen representerar : det är väldigt jobbigt.
Det är längesen som jag varit så övertygad om nått och haft fel. Det dryga är ju att jag ännu inte, trots att hon ringde hem till sin mamma för att mäta, kan ändra mig. Det är stunder som denna som jag önska att folk kunde hoppa in i mitt huvud och se det jag ser.
1,5 cm, det var skillnaden.
Men även om dom 1,5 cm hade vart på min sida så hade jag ändå inte trott det. Jag var, är, fortfarande helt övertygad över att det handlar om så mycket mer.

Jag är verkligen dum i huvudet.


Har hamnat i nektarinkoma, har ätit några kilon denna veckan. Detta är som apelsinperioden.. så fruktansvärt gott! Köpte över ett kilo idag och har bara några kvar, än så länge.. kvällen är ung.

Nu blir det musik, debatt och nektarinnjutning.

Tack påven

Somehow I have to make this final breakthru . . . now!


Det första jag hörde imorse var att Påven gått ut med att det är okej att tro på att det finns intelligent liv i rymden. Vatikanens forskarnånting hade kommit fram till det.
Tydligen så går det inte emot Gud att tro på att det kan finnas liv därute.

Jag trodde att jag drömde detta, men såg nu att så inte var fallet.

Tack Påven för detta!


Det känns bra att veta att såna här saker prioriteras, det känns verkligen viktigt i dessa tider. Jisses..


Välbehövlig promenad.


Breakthru, these barriers of pain
Breakthru, yeah, to the sunshine from the rain


Ketchup

Mår dåligt och lyssnar på Freddies magiska röst, i blandning av massa annat bra.


Varför stå starkt för det som är rätt för en själv när andra kommer dragandes med den "rätta" synen.
Skulle jag inte stå för det jag anser är rätt för mig själv vet jag att jag skulle suttit här just nu och mått så mycket sämre. Ändå kan jag inte låta bli att tänka att det kanske varit värt det? Kanske jag skulle lagt min åsikt åt sidan och gått rakt emot.
Så extremt drygt.
Det är dagar som denna som får mig att tvivla på vad som egentligen är rätt. Det värsta är väl att ju värre saker som kommer fram desto mer tvivlar jag, trots att det borde vara tvärtom.

Ja jäklarns, det är ju tur att jag aldrig trott att livet ska va lätt, det om nått vore en självklar besvikelse.



Fick tillbaka uppsatsen idag. Det blev bra ändå, tur det. Mitt huvud och tankar befinner sig verkligen inte där dom borde göra.
Kommer hem och märker att den åldersnoja som jag blivit hånad för även drabbat andra. (Även om jag nu skulle kunna sätta olika etiketter på min och elins, det är rätt stora skillnader.) Men det är roligt att ha roligt åt andra i sin desperation, även om jag inte var alltför elak.
Ett skönt avbrott, annars hade jag troligen drabbats av kortslutning. Jag förstår inte hur mycket det går att vrida och vända en sak som jag ändå inte kan göra något som helst åt.
Sorgligt men sant kommer jag nog inte komma närmre en lösning på problemet. Om inte.. om inte.. Usch nej.




Nä, vad sägs om en hjärnspökspromenix med nån intressant dokumentär på den återfunna mp3:n.

Vackert

image32

Den här vackra möttes jag av i postfacket.
Precis, exakt som det ska va.



Satt och tömde min kamera, som vanligt hittar jag en massa kort en viss pruttunge har knäppt. Jag förstår inte hur hon hinner med! Samma sak med min mobil, för varje gång jag tittar på mina kort så har hon hunnit knäppa en heldel. Det är ju inte direkt så att jag är hemma så ofta och ändå lyckas jag överraskas. Helt klart inte som andra barn den där.


Nej, om jag skulle ta och leta åt en massa småpengar så jag har råd att köpa lite nektariner. Sen ska jag ge mig ut på en riskfylld promenad till ica, iallafall om jag ska tro dom senaste dagarna.


Mitt orosmoln just nu är när det ska komma till allmän kännedom, för frågan är inte längre om utan när. Som sagt, vad jag önskar att jag inget visste. Tänk om vissa kunde vara tyst om vad dom vet, det skulle bespara mig onödig tankverksamhet.
Nåja, jag tar det när det väl kommer.

It's a rat trap and you've been caught

Växelvarma tunnisar

Lite som ett slag i magen men ack så välbehövligt. För tydligen så har det nånstans funnits nånting som inte egentligen existerar och nu fick jag bevis på det med. Och med tanke på att det tog mig en minut att gå från klump i magen till ingenting så bevisar det allt jag behövde veta.
Tack.

Det är bara en sak som grämer mig, men inte så illa det kunnat va. Kan ju hoppas på att slippa få bilder i huvudet i fel stunder. Tss.

En lång och skön promenad, det var iochförsig före, utan några hjärnspöken. Men om jag får säga det själv är vissa av dom borta för gott.
Just nu ser jag väldigt mycket framemot en underbar sommar med mänsker jag tycker om. En sommar som kommer med glädjande besked.


Två incidenter på två dar och jag kan inte låta bli att le och skaka på huvudet. Det är då jag verkligen, verkligen önskar att jag inget visste. Så det kan bli. Nåja, så länge jag kan skratta så är jag lugn.


Vad får jag för att redan lyckats slarva bort min nya kodbricka?


Imorrn blir det promenad, plugg, städ och inhandling av nektariner. Allt händer när det som minst anas. Mer musik till mig.

Sug

Jag längtar tills nektarinerna blir mjuka. Har alldeles precis tryckt i mig tre, varav en var rätt mjuk och en annan halvmjuk. Extremt gott, det är ju en sak som är säker.


Har haft antonias ord studsandes runt i huvudet. Berättade för hon om min uppsats : Men hallå.. det där kommer du ju få jättedåligt på.
Det värsta är väl att hon antagligen kommer att få rätt, nu några dagar efter så har jag insett vad jag egentligen skrev. Inte bra, inte bra. Får kanske tillbaks den imorrn, blir intressant.


Efter några dagars sittande på en balkong snackandes allt och ingenting har jag laddat upp mig. Det är konstigt ändå hur livet är och att det aldrig verkar ta slut alla insikter som jag får om mig själv. Ibland är det som om jag inte vet nånting.



Tänk om jag aldrig fått höra det där för några veckor sen, så skönt det hade vart. Hade jag sluppit den oväntade känslan.



Nej, nu ska jag hitta åt den där dokumentären som ska bli riktigt intressant att se.

Bytesrätt

Idag är en såndär dag som jag verkligen inte finner ord att beskriva min existens.


Har fått tag i en ny kodbricka till mitt konto, istället har jag inte längre ett fungerande bankkort. Kan det bli mer jag? Klantarsle. Rätt helg att inte ha ett fungerande bankkort med tanke på att jag far till Örebro om några timmar. Nåja, det löser sig. Trotsallt så har jag ju en kodbricka!

Så.. så här kommer det att se ut. Och här har du en massa..
Skit?
Ehh... jaa.. haha.

Så sägs det att bankfolk inte är ärliga.


Måste säga att jag är väldigt nöjd med min uppsats på svenskan idag. Bortsett från slutet som blev lite bajsnödigt, men nu kan jag ju lägga till det på listan. Tro aldrig att jag skrivit nått som passa in i kategorin bajsnödigt förut. En sak jag kan säga är ju att jag med nästan 100% säkerhet sticker ut från alla andras uppsatser. Sen om det är bra eller inte vet jag inte, bero nog på lärarn. Jag skulle se min som en uppfriskande läsning.


Skulle ha köpt en baguett inför kvällens resa, men med tanke på att jag inte kommer åt mina pengar är det mindre lätt. Tss. Jag är en stjärna, så enkelt är det nog.


Men nu ska jag kasta soper, diska, packa och dra en snabbdusch innan det bli till och ta sig till station.

Sanningshalten

Sitter och tittar på An Inconvenient Truth och jag förstår inte vad det bra är med den. Det handlar ju bara om vilken underbar mänska Al Gore är. Budskapet är ju: Om ni valt mig till President så skulle världen se helt annorlunda ut idag. Skadorna och dödsantalet i orkanen Katrina hade varit mycket lägre om jag suttit vid makten. Jag är världens bästa mänska och jag skulle göra allt bra.

Nej, det här var ingen vidare film/dokumentär. För mycket: Jag, jag, jag, jag. Mina vänner. Min vän. Ingen har nånsin sett det här förut. ÅH, det här var hemlighetsstämplat men jag for dit och fick tag i det ändå. WOHO JAG ÄR SÅ BRA!

Det där han säger om att det är en liten grupp som spridit ut att forskarvärlden är oense och det är inte sant är kanske inte dagens sannaste sanning. Kan ju hända att dom som inte håller med om växthuseffekten inte får sina arbeten publicerade och blir nertystade. Hm. Men vad vet jag?



Det är väl klart att vi ska ta till vara på jorden, det måste ske en förändring. Men jag tror att det är helt fel diskussion som pågår. Och hur nån än vrider och vänder på problemet så är det pengar som står där i slutändan iallafall. Allt styrs av pengar. Allt sker pga pengar. Så länge världens ledare inte ser längre än till pengarna så kommer det inte ske någon förändring.



Borde plugga vidare nu.

Säg det

Har fått en inbjudan till att komma och kolla in skolan och skit i juni. Vet inte om jag ska tacka ja, är inte ens säkert att jag får komma om jag gör det. Är säkert bra men samtidigt en rätt så lång resa som jag inte är särskilt lockad av.. Hur som haver just nu så.. ja. Jag är rätt osäker om hösten faktiskt. Inte valet i sig, absolut inte, men det faktum att det är tre år av mitt liv. Vet inte om jag klarar det. Men samtidigt, hur ska jag kunna göra det jag vill utan utbildningen? Dom senaste veckorna har det växt sig så starkt inom mig vad jag måste göra. Den värld jag lever i idag vill jag inte längre vara en del av.

Jag tänker på ett helt annat sätt än förut. Har inte kollat upp det jag vill, SKA, göra. För att göra skillnad måste jag vara skillnad.

Upplysning gott folk, upplysning! Sitt inte och blunda för verkligheten. Hur går det att vara så opåverkad av allt?



Vidare till oviktiga saker. Mitt finger har inte värkt på nån vecka nu efter zoo-incidenten men idag var det dags igen. Vet inte varför, kanske ha burit nått med det eller så var det dags för en påminnelse.

Nu ligger den äckliga bananflugan i tryggt förvar i dammsugarn. (Småkryp kan inte krypa ut igen, det har jag allt fått lära mig.)

Har nog aldrig hört Lisa svära så mycket som idag, roligt att höra nån annan vara på sånt humör. Jag blev så stolt över hon. Inte pågrundav svärandet men att hon va som hon va. Hon tyckte att det var konstigt att jag inte svär, inte jag däremot. Meeen, så är hon ju en schmuskunge också. Då är det ju inte lätt i denna värld.

Var påväg att frontalkrocka med en mänska jag undvikit så gott som det går. Men med annan jacka och inget hår så tror jag det gick bra ändå.

Letade åt ackord till Unchained Melody så jag hade nått att göra medans jag tala med Lisa.

Överraskades av en friskhetsrap helt plötsligt och jag önskade att jag haft antonia i närheten. Höhö. Synd bara att jag befann mig i skolans lokaler. (Skrivandes fem sidor babbel.)

Folk som är idioter kan få mig att sitta tyst länge för att jag inte vågar öppna munnen med tanke på vad jag skulle säga. Jag förstår inte hur vissa är funtade. Jisses amalia.

Den bra disney-musiken är alldeles för underskattat.



Är allmänt störd och borde ligga i sängen efter att ha sovit förlite, speciellt med tanke på att jag ska upp och tvätta 06:00 imorrn.

Äh.


titta.
dom vinkar med händerna..!


Söndag

Nej, jag ger upp. Jag får helt enkelt inte ner mina tankar i dom rätta orden och då är det ingen mening. Det är så mycket som pågår i mitt huvud nu, så många nya frågeställningar och illamående över det jag börjar förstå. Kanske är det för att jag är ett stort steg närmre mitt mål som gör att jag tänker såhär nu.

Det farligaste som finns i denna värld är okunnighet och den enorma rädslan över att folk ska tänka själva. Det skrämmer mig att så många bara accepterar det.



Fortfarande inget framsteg i kodbrickletandet och pågrundav mitt otänkande ikväll så måste jag till banken imorrn och förhoppningsvis få ett nytt snabbt. Klantarsle!

Bortsett från det så mår jag bra, bättre än på väldigt länge. Om natten till fredan var avgörande låter jag vara osagt, men det är en stor lättnadskänsla jag har i kroppen. Sen att jag kunnat äta normalt sen igår gör sitt lilla också skulle jag tro. Har inte mått dåligt nått idag, bortsett från när jag såg på dokumentären, men det är ju ett helt annat illamående.

Frågan  nu är ifall jag orkar göra det jag skjutit upp förlänge eller om jag skulle orka ta mig iväg till skolan imorrn och fixa det där innan? Kramp säger jag. Blä. Dåliga formuleringar och allmänt blockerad.



Nä, nu ska jag gå och tänka mig antonia råttsorks säng. HAHAHAHAHAHAHA!

Borta

Ännu en sak jag kan sätta upp på listan över försvunna saker i lägenheten, min nya kodbricka till banken. Har letat i cirka en vecka nu och den är verkligen spårlöst försvunnen. Det som gör mig mest less är att jag kommer ihåg att den låg och skräpade på bordet och jag bestämde mig för att lägga den på ett bra ställe. Jo tjena. Men så är jag expert på att lägga bort saker, ställena är väldigt smarta men väldigt lättglömliga ska det visa sig. Sist min kodbricka försvann hade jag lagt den under musmattan, då vände jag lägenheten uppochner i mitt sökande.

Synd bara att jag är i ett väldigt behov av den.


Det ser faktiskt rätt bra ut här iallafall. En massa låder ståendes ger ett stökigt intryck men med dom undanhädd så är det helt okej. Nybäddat och allt.


Ska fortsätta att lyssna på Freddeis magiska röst i hopp om att brickan ska komma flygandes till mig. Och även i hopp att det blir som jag vill.. det skulle sitta så bra just nu. Precis exakt vad jag vill. Det är väl inte förmycket att begära?

Årsdag

Bästa tillfället att göra nått jobbigt som blivit uppskjutet alldeles förlänge är när illamåendet redan tagit sin plats. Eller då det helt enkelt är rätt tillfälle. Så inatt blev gjort, det där som jag vetat att jag måste göra men inte haft mod nog att göra. Insåg att jag varit rädd, rädd för att inse att det inte var jag. Men det var det. Det kändes så bra. Det var inte ett spel, det var bara jag.

När Columbus började spelas på radion precis efter så blev det som ett bra slut på det hela. En gång i världen så tog det tag med den låten, en promenad och ett löv. Och nu blev det den låten som fick avsluta det hela. Vore det inte för att jag inte återhämtat mig efter tisdagens genomklappning än så hade jag nog mått bra nu.


Idag firar jag ett år med mitt ångestkort. Applåd på den.



Sitter och ser på hockeyn. Danmark - Tjeckien. Hoppades på att min målis skulle stå och han gör det! Jag som trodde att han försvunnit. Sist jag läste eller hörde nått om han så var han tredje målis i Leksand. Blir till att uppdatera mig på han. Nästan så jag åker tillbaka en hel del år i tiden. (Winegumsvm-åren, det var verkligen goda tider.) Kommer att hålla tummarna på att det blir en intervju..


Funderar på om jag ska ta och äta nått, snart börja Indiana, världens bästa filmer, och jag har inte ätit nått idag. Gjorde det misstaget att jag åt igår och sen gick det knappt att sova, så kvällen får utvisa.


Heja Danmark!


Trots att det blev björndrömmar inatt igen så är det ändå nån form av frihetskänsla som jag har i kroppen. (Eller så är det bara illamåendet som spökar.)


Men som sagt, på det hela taget så är detta en skön årsdag och nästa år kommer det vara en otroligt skön årsdag. Det är ju tur att jag inte alls är den som är den. Tss.

Humor

På nått sätt var gårdagens stora händelse korvdiskussionen, jag vet inte varför men jag är väl helt enkelt en sån person som lägger dom små detaljerna på minnet. Sex personer som sitter och diskuterar innehållet i korv väldigt länge. Det är humor på hög nivå.

Lisa var så stolt över att hon köpt Barnens bästa.. men det var inte det som fångade min blick, det första jag såg var 56% kött! och sen var diskussionen igång.

Det är nästan så jag sitter och skrattar för mig själv.


Men det är också dagar som igår som ger mig en klump i magen. Det är så extremt svårt att se just nu.



Jag vet nu. Skillnaden. Vore det inte för att jag tror att jag är för ung för det och att utbildningen är viktig så hade jag farit så fort som möjligt. Det är det här jag måste göra. Det känns så bra att jag äntligen börjar förstå vad det är jag vill göra med mitt liv.

RSS 2.0