Längtan

Så som jag längtat efter denna dag. Då inte bara för att det är Em-final, även om det nu inte blev dom final-lag jag hoppats på, utan att jag är ledig tills 16:00 på tisdag.
Efter dom senaste dagarna är jag lite förtjänt av det, om jag får säga min egen mening. Inget vidare roligt att ligga och försöka sova med ångesten hängandes över huvuvd. (Fast, det var ju bara inatt och för att jag är Sveriges största klantarsle och inte är begåvad med någon smartgen.)

Nu sitter jag ner och känner hur tröttheten sakta smyger sig på, en av dom mest underbara känslor när jag vet att jag inte har någon tid att passa imorrn.




Det är imponerande vilka blockmongon det finns i denna värld. Jag blir så trött. Först terroriseras jag på mobilen (som jag inte vågar stänga av efter att den fick bada) av nått mongo och när jag väl kan svara så visar det sig vara ett helt annat nummer men ett minst lika stort blockmongo. Slutar aldrig överraskas över hur folk beter sig.

Hoppas verkligen på att det normala samtal jag fick idag kommer sluta bra, skulle va helt underbart att få knäppa det där idiotarslet på näsan, riktigt gnugga in det.


Sommar, vad är det?

Little darling, I feel that ice is slowly melting
Little darling, it seems like years since it's been clear
Here comes the sun, here comes the sun,
and I say it's all right
It's all right

Låt det bli verklighet.



Var påväg att krocka med en flygande mås idag, ingen av oss ville väja undan för den andra. Jag vann. Tillochmed utan att bli bajsad på.




None

Grattis på 18årsdan Poopern.
Din lilla fuling.

Ha en bajstastisk dag du.


Sorg

Sitter och deppar över det faktum att jag troligen aldrig kommer bli ägare av den bruna serien från Höganäs. Det var kärlek vid första ögonkastet. Planen var att den dan jag började jobba skulle köpa allt, några delar i månaden.

Sorg den dan jag möttes av lappar där det stog att det bruna skulle utgå.

Var på Duka i onsdags och tittade på underverken, plågade mig lite mer med att titta på det idag också. Skulle säkert kunna få ihop serien ifall jag åkte runt till olika ställen, men det skulle gå på åtskilliga tusen och jag har inte dom pengarna. Sug. Slutade räkna när jag kom över 5000.



(Här skulle det in en fin bild på det vackra,
men tydligen är det lika troligt att jag får
tag på en bild som att jag nånsin kommer
att äga skiten.)


Starkt

Dom senaste dagarna har jag gjort vissa saker jag aldrig i hela mitt liv trott att jag skulle göra, än mindre klara. Det är konstigt hur det kan bli och det känns riktigt bra.
Håller detta i sig behöver jag inte oroa mig för framtiden. Bara ta idag, inte en tanke i huvudet. Kanske att jag börjar bli stor.


Natten kanske gjorde sitt lilla. Jisses. Vissa drömmar, tänk om dom kunde bli sanna. Jag hade inte klagat iallafall.. Höhö, så att säga.


Oh Lauras album firar jag snart ett år med och jag älskar det lika mycket nu som första gången jag hörde det. Den hamnar i min matlagningsalbumshög, då blir det ett speciellt band. Precis som dom andra få skivor som finns där. Förhoppningsvis skickar poopern iväg min skiva jag gjorde när jag var hemma sist.


Riktigt less blir jag på att dom inte ska skicka Wagner till os. Vad finns det för idioter i detta land? Hur tänker dom egentligen. Herregud, hur mycket begärt är det att dom skicka en riktigt begåvad tjej att bevisa vad hon kan.

Skrattade jag gott åt Wenströms påståenden att ingen hade bild i hela världen, trodde inte på det och läste nu att det heller inte stämde. Mycket bra där. Även om just dessa tillfälliga avbrott inte var deras fel så kan jag inte förstå hur dom inte kunde hålla koll på matchen ändå? Det är ju riktigt begåvat att missa två mål. Speciellt fjanten vid datorn, hur svårt är det att hitta åt en målsida som uppdateras hela tiden? SÅNA SOPER. Tv4 har varit så otroligt värdelösa detta em så det är pinsamt. Hur rättfärdigar dom att det är mer reklam än snack?
Det enda positiva med detta är att Jidhe råkar ut för det själv. Självgode fåne, kan inte annat än le. Går från svt tillbaka till den kanal han hånat genom åren, lilla fjant.
Jag hatar när dom bra går och tror att dom är bäst i världen och ska finnas överallt istället för att hålla sig vid det dom är bra på. Idioti.

Inga leenden till Tyskland iallafall. Men vem har sagt att det ska vara rättvist?

Ikväll hoppas jag på en supermatch mellan Spanien och Ryssland som slutar med rysk seger. Sen hoppas jag att dom spöar skiten riktigt ordentligt ur tyskarna på söndag, det om nått skulle vara underbart.

Yrhus

Vad jag saknar denna sommar är den befriande känslan när skorna få tas av efter en lång dag i skogen. Saknar också fredagen, då tröttheten tillåts att komma och en hel helg väntar.
Är lite småsliten nu också, men inte på det sättet. Har inte heller kommit igång riktigt när det krånglat med delegationen, men imorrn då blir det klart. Förstår inte hur det kan ta över en vecka att rätta och skicka ett prov så folk kan få jobba? Segarslen.

Många applåder till mig som missat att svara på två stycken, väldigt begåvat.


Dagens bästa var min och Lisas två timmarspromenad till en affär som inte fanns. När vi hamnade i ett jättefint bostadsområde så började jag ana oråd, speciellt när det fanns två affärsskyltar på en stolpe men inte den. När ingen heller hade hört talas om affären så kändes det rätt kört, speciellt när dom inte ens svarade i telefon.
Ja jisses, allt för att poopern fyller år i helgen. Tss. Får försöka fixa det på nått vis, chansen att Lisa följer med mig på liknande turer är nog ganska osannolik.

Har fått lite uträttat idag iallafall, var även på skatteverket och ordnade pappret. Fast jag vet inte vars jag lagt det nånstans. Men med tanke på hur mycket jag har yrat dom senaste dagarna, har råkar ut för allt möjligt, så är jag inte förvånad. Det dyker väl upp.


Nä, om jag ska fortsätta se fotbollen. Eller höra, krångel krångel, självklart. Jag håller tummarna på att uttrycket om Tyskland inte ska slå in igen.. Usch.
Kom igen nu Turkiet!



Damp.

Väg

Gick på en väg idag som jag inte gått på på nästan två år. Förr sprangs det där varje dag, ibland flera gånger. Kände inte igen mig ens, det om nått var lite skrämmande. Vet inte varför, kanske för vad det representerar.

Så mycket för att få börja jobba påriktigt.. blir väl inte förrns på onsdag istället, fast då är jag ledig. Så torsdag. Blir less ifall jag måste masa mig dit på onsdag. Jaja. Det blir som det blir.


Nu är jag riktigt trött på detta väder. Är det juni eller oktober?



Imorrn ska jag och Lisa på bio, gissa vem som ska smälla i sig en stor popcorn innan reklamen tagit slut. Popcorn, popcorn.



Nej, borde ha sovit innan jag kom hem. Svammel.


Besök

Det kliar i mitt finger. Hur jag än gnuggar och håller på så kliar det ändå, precis som om det är skelettet som kliar. Jippie hurra.


Just nu trivs jag riktigt bra med mitt liv. Smygstartade jobbet ikväll, men imorrn är det påriktigt riktigt. Hursomhaver så gick det bra. Trivsamt.

Jag tror att lägenheten kommer att säljas till slut, speciellt då jag i fredags efter hundra år lagt ut den på blocket. Det kommer bli riktigt konstigt att packa ihop mitt liv och lämna.. Jaja, det är ett bra tag kvar så jag hinner nog vänja mig vid tanken.


Bara sådär allmänt.



Japanen är tillbaka i min garderob. Typiskt.

Röjning

Ska dra en superstädning så fort jag får ork, helst inom några minuter. Sen blir det ett telefonsamtal så jag får det överstökat. Klockan fyra är det dags för jobb, min första riktiga dag. Nu ska jag kunna sköta det här med korten själv.. Haa, känns ju bra. Nåja. Det löser sig.


Matchen igår var riktigt bra. Är så glad att Ryssland vann! Så som dom spelat sista matcherna nu så hoppas jag att dom vinner hela skiten. Förhoppningsvis blir det en final mellan Turkiet och Ryssland.
Eller Tyskland så Ryssland spöar skiten ur dom.. Men det kan Turkiet få sköta, även om dom inte har alla sina bästa spelare.. Det löser sig.



Jag måste verkligen börja lyssna när folk talar med mig. Speciellt med tanke på att jag tydligen planerat att vara med Sofia och Elin på midsommar. Det är en massa saker jag får veta men som ramlar ut lika fort igen.
Skulle kunna radda upp en massa saker som jag blivit medveten om den senaste tiden, saker som jag ska ha vetat hela tiden. Jisses.
Framtiden kommer bli intressant, tss.



Det bästa är väl att jag tror att synsk stavas med c. Jag är inte alls cynisk.. ha..

Svar

Jag tar det som ett bra tecken att det bara tog ca en och enhalvtimme att få svar på annonsen. Nu vet jag också att det är det här jag vill. Har velat fram och tillbaka, men nu har jag fått starka bevis på att jag gjort rätt.
Skulle kännas riktigt bra ifall vi skulle få napp direkt och inget krångel kring lägenheten.

Om några veckor kommer väl brev från skolan också.. Isch. Vågar inte tänka på det. Så nära nu. Drömmar, drömmar..



Gårdagen var skön. Är helt slut i huvudet, har bara varit vaken i två timmar. Behövde sova ut, även om jag drömmer det mest konstiga. Har ätit årets första jordgubbar också. Gott, gott.

Vad ska jag säga? Att jag litar fullt ut på mitt själv när det kommer till det. Första instinkten slår aldrig fel. Ibland undrar jag om jag är cynsk. (Speciellt förut när jag tappade vattenflaskan i golvet, jag visste det innan.)


Får fundera om i fotbollen. Portugal.. skit också. Sen Kroatien. Det jag vet med 100% är att jag absolut inte vill att Tyskland vinner. Det vore det sämsta som kan hända.



Det här går inte, bäst att lägga sig en stund igen och titta på Steve. Tydligen är det en film med han på femman om 20 minuter. Kommer säkert lipa bara för det. Usch. Detta liv, detta liv.


Godnatt.

Lätt

Så lätta steg jag hade idag när jag gick hem, mest när jag var ner i källarn för tvättid, var det riktigt längesen jag hade. Det är så skönt!
Är dock rätt sliten och trött just nu, så kan inte njuta alltför mycket. Jag hoppas att känslan återkommer imorrn när jag sovit.

Mitt dåliga samvete behövs inte mer, det om nått är helt underbart. Det är en sak som finns kvar, men inte så allvarligt. Det var inte min mening och när illamåendet finns så nära så är det som är. Hä lös sä.
Skrämmande vad en dröm kan få det att ändras.


Gjorde en riktig mig-sak igår. Det är inte bra att tappa mobilen i ett vattenfyllt handfat, den blir mongo. Men ren är den. Kanske inte helt otippat att det är jag som ska lyckas med det.



Matchen igår.. Har inte orkat läsa vad dom hittar på för ursäkter eller förklaringar. Helt utspelade räcker. Det var inte någon rolig match alls. Ingen spänning.
Blev inte förvånad, väntade mig inget annat. Vinst eller oavgjort, det är väl ganska självklart att dom ska förlora då? Hade verkligen hoppats på nått bra, speciellt med tanke på första halvlek mot Spanien. Men så är det.
Grattis till Ryssland som är värda att gå vidare.

Ikväll hoppas jag på att Portugal dänger skiten ur Tyskland. Då kommer jag sova gott inatt.



Buhu, jag ha skavsår i min poopershooter.
Jag bajsar för mycket.
Nu ska jag duscha.


En sak är säker, den dan jag växer ifrån den här humorn är det inte värt det längre.
Jag skrattade mycket och länge, av många anledningar.
Lite glad är jag att slippa planteringen i sommar.
Höhö.

Heja

Det hade väl inte kunnat börja så mycket tyngre för La France och jag hoppas på att dom på något mirakulöst sätt ska göra tre mål.
Om det nu inte skulle hända så kan målen börja rulla in för Rumänien. Det skulle vara kul om dom vann. Ut med Italien.

Tyvärr så lyckades inte Österrike att vinna över Tyskland igår, det om nått hade varit väldigt trevligt.



Har städat i garderoben idag och upptäckt kläder jag inte använt på riktigt länge. Det är konstigt så lätt vissa saker byts ut och glöms bort.
Detta liv, detta liv.


Ska upp tidigt imorrn inför den sista kursen, skönt. Vet dock inte vars jag ska, så det blir intressant att hitta. Dom ringde till mig idag om mer jobb, så det blir fullt upp i sommar. Börjar på söndag istället för på måndag.

Har andra saker att ta tag i imorrn med. Blä. Hoppas på en bra match iallafall, det skulle skänka oerhörd glädje mitt i all kaos.


En rolig sak är att jag kunnat äta idag utan att vilja köra en kniv i magen, förhoppningsvis håller det i sig.

Tanke

Om allt annat skiter sig så kan jag alltid satsa på teknikens underbara värld. Inte illa gjort för att vara jag. Om jag till det en dag lyckas lista ut hur dvdbrännaren fungerar så ser det ljust ut.


Jag är less, less, less.


Om det skiter sig, vad händer då?




"Jag tänkte bara fråga dig om ditt efternamn, men jag löste det."
Ibland går det att önska att jag hörde lite bättre.


Idioti

Jesus. Jag har alldeles förmycket samvete för mitt eget bästa. Varför kan inte jag bara göra saker och sen inte bry mig om resultatet?
Nejdå. Självklart gnager det hål i huvudet på mig.

Kanske håller på att utveckla magsår, det skulle förklara en del.



Typiskt Tjeckien. Förjäkligt.



Ska ta och äta mig en macka nu, förhoppningsvis ett smart beslut.

Haspen

Var så stolt över pojkarna i första halvlek igår, när dom blivit varma i kläderna. Det var mot Spanien och Sverige ägde spelet! Vad som hände i andra är en gåta. Tyckte att det kändes som om dom spelade på resultatet.
Visste i hela kroppen att Spanien skulle göra mål i förlängningen, allt talade för det. Usch.

På onsdag gäller det. Vinna eller oavgjort..


Det var skönt att Lisa ringde och väckte mig imorse. Vissa drömmar.. jag säger då det. Men ändå. Hm. Konstigt.



Äh, jag orkar inte med detta mer. Ska ta mig en dusch och hoppas på att min mage håller sig lugn för alltid nu.

Välkommen tillbaka

Så mycket för att känna sig som en mänska.. Ja jag säger då det. Men får skylla mig själv.

Det jobbiga är att jag fått för mig att jag satt mig i en komplicerad sits, fast det inte är det och jag vet det dom gångerna jag kan tänka klart. Så tröttsamt! Så tror folk att jag är elak, dom borde hoppa in i mitt huvud för en sekund och se allt kaos.

Dom säger jag varit farlig
Alltid har jag varit svag
Dom säger det är nåt med mitt huvud
men ingenting har någonsin
varit så nära ett svar


Gårdagen var kul. Det är roligast när det är impuls. Sofia kom hit och ringde den fulla Elin som tydligen lät väldigt mogen, något jag tyckte var riktigt humor. Sicket muppo. Vi åkte dit och kvällen slutade på Lipz. För första gången på evigheter drog jag till med en superspillning innan. Lyckades på nått sätt gå in i Sofia och sen var min Rossö-scarf inte så torr som den varit. Vet inte hur det går till, men någon ska väl göra sånt också.
Lisa och co var där med, så det var kul att se henne lite med. Vi slapp kidnappa henne som vi planerade innan, tss. Tyvärr så hann verkligheten ikapp mig och påminde mig om hur det egentligen står till med mig, så där tog kvällen slut för min del. Men det var kul så länge det varade, får som sagt skylla mig själv.


Får se hur kvällen blir. Heja Sverige.


Mänska

Lyssnade på en låt i onsdags och fördes tillbaka över ett halvår i tiden. Vet inte vad som gjorde mig mest illamående, det faktum att tiden har gått nått så vidrigt fort eller dom gamla känslorna som kom över mig.
Kanske var det låten som var den utlösande faktorn för min underbara natt, vem vet. En sak är säker, jag hoppas mer på det än den teori som jag annars har. Förhoppningsvis var det bara frossan som talade då.

Nu börjar jag känna mig som en mänska igen iallafall, det är ju alltid skönt.



Bortsett från det så har den senaste tiden vart bra. Trivs bra med verkligheten, även om jag också blir rädd av hur det ser ut. Börjar på riktigt nästa måndag, det blir nog bra det här.
Det är synd att jag glömmer bort dom otroligt sköna kommentarerna jag fått den här veckan. Nu börjar jag bli igenkänd också, kanske att jag inte så länge till kommer att tas som pojke. Tss.


Tyskland förlorade igår! Underbart! Hoppas verkligen att Österrike vinner nästa match. Jag skulle bli så otroligt glad ifall dom åker ut, riktig glädje.
Heja Österrike!

Holland - Frankrike sedan. Intressant.



En av mina absoluta hatpersoner befinner sig i Vänersborg idag. Jag kan nog hålla med om att fredag den 13:de är en riktigt oturdags. Hugaligen.

Jahopps

Ja jisses, ibland går det ju att fundera över saker och ting. Men om det var den avgörande faktorn så är jag en riktig mupp, vad finns det att vara rädd för?
Äh. Jag orkar inte fundera.



Skönt uppvaknande till The Office, befann mig i den världen nån timme medans jag sov med det på. Det är bland det bästa som finns.


Roligt också att en fjärdeldel av min rygg ser riktigt jäklig ut. Det är första gången jag varit med om detta. Fick ryck och scrubbade som en galning förut, allt för att undvika att utveckla en fena.. Även om det säkert skulle va kul i sig att bo i vatten och ha Elin som ledsagare. (Då hon opererat sig till delfin, den eviga drömmen.) Tss.
Jag får hoppas att ingen någonsin får för sig att läsa konversationerna mellan mig och Elin, kan nog skrämma den mest hårdhudade. Resultatet skulle nog bli två vita tvångströjor.


Tur att det inte är förrns den nittonde som papprena ska va inne, det betyder att jag kan ligga ner och ligga framtills jag ska iväg. Ji.

Torsdag

Kom hem, hoppade in i duschen och sekundrarna efter gjorde Zlatan 1 - 0. Segerdans i duschen. Hade precis hätt av duschen när Hansson gjorde 2 - 0, så jag kunde se reprisen av målet. Glädje.
Sen såg jag resten av matchen medans radion var på, kan inte med mupparna på fyran, Lasse och Ralf är bäst. Enda problemet är att dom ligger lite före på radion, men hellre det än idioten Perlskog. (Om det nu var han som var kommentator.)

Som sagt, det var mot ett Grekland som inte presterade särskilt bra som vi vann. Det är inte bra att dra iväg alldeles förmycket. Men måstematchen kunde inte ha slutat bättre.
Bortsett från Chippen.. så, resultatmässigt.



Det var tur att jag laddade upp med nån timme Bergianska ord innan jag gick iväg. Jag har vissa rader i ryggraden, riktigt stöd. Det var verkligen nått som hände med mig den där gången i Göteborg. Eller, det verkar som det. Och det är så jäkla bra.

Det mesta tyder på att jag saknar en smartgen (den som sköter namn, ansikten och lokalisation) vilket betyder att min grubbelgen är något förstorad.



Imorrn kommer Lisa till Vänersborg (tack vare mitt tjat säger jag) och jag har fått pengar på mitt Icakort så jag kan handla mat. Kan det bli så mycket bättre?

Över och ut från flickan med dom vackra glasögonen. (Haha.)

Orsak

Haha. Snacka om att ta sig samman, jisses. Lite ordlös blir jag i min värld.

Som den ansiktsblinda och namndöva människa jag är så är det kanske inte så konstigt att jag försätter mig i situationer som blir lite smått kaotiska.

Var bara det.



Roligt däremot att Holland vann över Italien. Tycker inget vidare om Italien, dock är jag inte ett stort fan av Holland heller. Inte som för några år sen då Holland va ett av mina favoritlag. Mycket kan hända.

Återfall

Efter trippen till Örebro har jag knappt varit hemma, skönt på många sätt och vis, ingen tid till tankar och dylikt. Framtills idag då dom åter hann ikapp mig. Anledningen till varför jag sitter här hemma och halvser på fotbollen istället för att vara hos Elin och co i hennes stuga.
Men jag vet att jag måste ta såna beslut ibland, alltför många gånger har jag gått emot min magkänsla och det bara slutar knas. Behöver tid att fundera också, även om allt känts så bra den senaste tiden, panikkänslorna och ångesten över alltför idiotiska saker har knuffats undan och jag har mått bra.
Imorrn ska jag nog ut dit, beroende på hurvida nån kan hämta mig eller inte.


For till Elin i torsdags och kom hem i lördags, vet inte riktigt vad vi hållt på med. Haft ont mestadels kanske, tack vare dom två (!)  soltimmarna i fredags. Det var tydligen en riktigt konstig sol då.
Men du, huvudsaken är ju att vi inte fått några blåsor.
Som sagt, skönt att bara prata om allt och absolut ingenting.
Har äntligen sett Pianisten också, sen om det var smart eller inte är en annan sak. Mår bara illa när jag tänker på mänskligheten.

Lördagen var riktigt kul. Vet inte riktigt varför, den var kaotisk och ja, kanske var det dom goa drinkarna som avgjorde det hela. Aldrig i hela mitt liv att jag druckit något så gott. Som polkagris, mums.
Men även det faktum att jag fick utlopp för min diskussionslust med en minst lika konstig mänska som jag själv var riktigt, riktigt roligt.
Drabbades också av ett riktigt panikslag då jag insåg att jag inte fått tillbaka mina nycklar, men det löste sig. Hade varit lite för typiskt.



Idag började allvaret lite lätt för mig. Tror nog att detta kan bli bra.



Nä, kan inte trycka bort illamåendet mera just nu så det är bäst att jag koncentrerar mig fullt på fotbollen istället. Men, det var skönt så länge det varade.
Kan tydligen inte släppa det, jobbigaste är väl att jag sa det högt i tisdags också. Kanske inte på det sättet jag faktiskt egentligen menar det, men ändå. Tankar som blir sagda högt.. ajdå.
Jäklar i mig vad jag är korkad ibland. 

Kort

Vi tog oss helskinnade till Örebro och ja.. rätt så helskinnade tillbaka. Rätt slitna, men så värt det.

Tog bussen in till Trollhättan för att möta upp Elin som höll bilen. Nu vet jag också och jag mår så bra. Ha säger jag! Lättnad och.. ja, jag vet inte. Men skönt är det. Det var det jag behövde uppleva och se hur jag reagerade, positivt överraskad som sagt. Kanske för att jag har annat på hjärnan nuförtiden.
Sen blev det några timmar i bil med bra musik innan vi på något sätt lyckades hitta hem till Sofia. Vet inte riktigt hur hon hade trott att vi skulle hitta, men ändå. Tss.
När vi tittat in hennes lägenhet bar det av till stan där vi mötte upp Lisa, wihu. Sen satt vi och drack alltför många cider/öl. Men det var så jäkla härligt bara. Dom mest idiotiska mänskerna i världen och jag tycker så mycket om dom.
Allt och inget blev sagt, en underbar sommar ska vi ha iallafall.
Och jag har lärt mig en bra raggningsreplik, inte för att den var så rolig just då. Men i efterhand så går det ju inte att låta bli att skratta.

Igår låg vi nånstans långt ute nånstans, fick plantkänslor efter vägen. Lättnad över att slippa det i sommar kan jag ärligt säga. Mycket mobbing, men det är ju så det är med oss. Varför vara trevlig när det går att vara elak?
Elin var segast i Sverige och sov större delen av resan hem, skämmes!




Nu sitter jag här och väntar på att posten ska komma, kanske att jag får mig nått kul. Trotsallt är det röd dag imorrn, så kommer det inte idag så blir det en lång väntan.
Ska ta bussen till Trollhättan sen och ligga ute på Elins baksida. Sicket liv. Det är gånger som denna jag saknar cykeln. As.

Men nu ska jag försöka få nått i mig. Kanske lugnar ner mitt damphumör, även om jag tror att det är sömn som krävs. Har knappt sovit på en vecka.
Mest inatt då när Zlatan bjöd mig på en pommes frites-tallrik, gratis då han tog hamburgaren. Ja jisses.


Över och ut.

Tröst

Det är inte hur man har det. Det är hur man tar det. Och när man längtar tar saker tid


Markus Krunegård.


All den här tiden som jag vilat o velat. Vilat o väntat och kastat bort.
Inte nu. Kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig nåt gott



Soligt

Har legat ute hela dan och lekt med mitt korsord, det har gått sådär. Ibland slår det till och jag är smartast i stan. Hade hjälp av Lisa ett tag med, när vi ångestade oss i telefon.

Fick ett trevligt sms från Elin, så hon har vart här ikväll och vi har mongoat oss som vanligt. Folk runt omkring blir nog rädda för oss. Eller... blir dom det?


Är alldeles slut i huvudet, alla dessa tankar som vimlar omkring och inte ger mig ro. Sov inget vidare, höll ut till halv tre innan jag blev tvungen att sätta på radion för att få nått annat att fokusera på. Jag är korkad, korkad, korkad.
Det är konstigt hur det kan bli, meeen jag tror fortfarande på en bra sommar. Kanske bättre än väntat..


Imorrn bär det av till Örebro för nån dag, har gjort en bra skiva. Någorlunda iallafall, inte riktigt så bra som jag vill. Men just nu orkar jag inte sitta och leta igenom all musik, så det blev som det blev.
Efter Elins krock idag (Välkommen hem!) så fick jag den stora äran att köra. Mycket sång bakom ratten imorrn.


Nu dusch, sen läsning.

Kanske

Jag säger som den underbara Søren Huss sjunger:

I'll tell it all tomorrow
or the day after tomorrow.

Det är väl det som är underbart med detta liv, att inget är säkert.


Det är synd att det aldrig blir det bra som skrivs ner, mer idiotiska saker som egentligen är helt onödiga. En uppfinning jag skulle vilja ha är en maskin som går att koppla in i huvudet så att det jag vill få ner på papper kommer ner. Tankarna är grymma i huvudet, men så fort pennan åker fram så blir det som det blir.

Har läst en massa idag som rör om det i huvudet på mig. Jag kan inte låta bli att fundera hur världen kommer att se ut.



För mig personligen så tror jag att det löser sig. Som sagt.. det kanske är lugnet före stormen och jag ändrar mig hela tiden. Ena stunden har jag bestämt mig och den andra så radas problemen upp sig och det där bestämda försvinner. Enkelt sagt så är jag förvirrad. Och som påpekning på det är det inte mitt fel. Mer än att jag tydligen är väldigt lättpåverad. Det är tur att Markus Krunegårds helt underbara röst finns där då. Markusevangeliet.



Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa.

RSS 2.0