Ohaspat

Det måste hända nått drastiskt med min sömn, annars kommer det här att sluta illa. Kan verkligen inte somna. Imorse när jag väl tagit mig upp och gjort allt som ska göras på morron drog jag på mig mina byxer som var omöjliga att vika så att det bli bra.
Hade inte tid att fixa till det var tvungen att stressa iväg till skolan. Mp3:n skulle självklart dö och batteriet som jag vet att jag lagt i fickan för några dar sen var borta.
Stress, stress. Det hela höll på att sluta med att jag höll på att bli påkörd, dock var jag oskyldig till det.
Kom i tid och gick in i klassrummet, inser då att jag har på mig ett par andra byxer än jag tagit på mig. Inte så konstigt då att batteriet inte fanns där plus att det var svårt att vika till dom, när det visar sig att dom jeans jag har på mig är dom enda jag äger som jag inte behöver vika.

Lektionen var ett skämt. Det var Ally McBeal så det sjöng om det, kunde riktigt se framför mig vissa saker.. Ja jisses, jag är nog rätt mystisk av mig.
Funderade starkt på att gå hem och dra nått över mig, var inte på så bra humör.. Men gjorde inte det, inte bra med frånvaro.



Gårdagens konsert.. hur mycket hade jag inte gett för att fått uppleva det i Juni? Att vara där och lyssna på den vackraste musiken. Jag ryser i hela kroppen.



Funderar på att sluta tänka och prata om det.. iallafall för ett litet tag. Tanken på att jag är så nära.. (Är jag verkligen det?)
Jag har drömt om det hela livet.

Hammarslag

Fick svar imorse, positivt. Har kollat tidigare år och gått från alla möjliga sinnesstämningar, men jag hoppas och tror att detta kommer att gå vägen.
Det är ju inte direkt så att jag har kassa betyg, nog för att dom skulle kunnat vart mycket bättre.. Men dom två senaste åren skulle det va lugnt.. Plus att det inte vart ett alltför högt antal mänsker som haft det som första val heller.
Ja, det kan jag ju säga att jag har hållt på att bli galen.

Har läst igenom det flera gånger och det är verkligen.. ja, rätt. Visst, det är inte en renodlad journalist-linje men det som ska göras är det jag tycker är otroligt intressant. Jag kommer att få den insyn jag den senaste tiden velat ha, när jag fått den så vet jag vad jag vill.
Det här är precis det jag behöver!

Det jag såg och läste igår.. Kan erkänna att det var det som verkligen gör att jag vill. Går inte att beskriva.. Kan nog kalla det mitt livs stora kärlek skulle jag tro. Och att jag nu är nått år ifrån att göra det verkligt.. tänk att.



Bara småsaker som ändå betyder så mycket. Tack. Hoppas ni förstår hur mycket jag tycker om er.



Nä, nu ska jag fortsätta lyssna på min musik innan det är dags för att få uppleva spelningen som jag hade gett så mycket för att gå på..
21:30 är det dags, det ska bli ett sånt bra slut på denna dag.


Jag mår så bra med mina hemgjorda tjocksockar, dock i omaka par då jag bara hittar åt den ena av båda.




Lösning

Har skickat iväg till mejl så förhoppningsvis får jag svar på mina frågor imorrn, dom där sista som har väldigt stor betydelse.
Även fast det är som gott som färdigt nu och jag mår så otroligt bra! Det som oroar mig mest är att nått ska lyckas förstöra detta.. nån liten detalj som jag inte haft nån tanke på. Kan inte komma på nått som omöjliggör detta, men med tanke på så skulle jag inte bli förvånad. Positiva tankar.

Svar imorrn med dom svar jag hoppas på och det är som.. bra.


Kan inte sova längre, är alldeles för uppspelt för att mitt liv håller på att lösa sig på ett så bra sätt att jag undrar om allt är ett skämt.
Resultatet av detta är att jag är alldeles för trött på dagarna och har sås i huvet, men det blir nog bra en vacker dag det med.

Tillochmed 14 februari verkar lösa sig. Gör det det kommer jag att vara så glad att jag spricker.


Ett sms imorrn och utrensningen kan börja, skulle dock ha vart och köpt en sån där häng-grej som Lisa köpte. Typiskt.



Jag har så mycket bra musik, finns det nått bättre än att råka ramla över en låt och sen få tag i ett album som är underbart. Ser väldigt mycket framemot resan till Piteå då det bästa sättet att lyssna på musik är i en bil.

Tankar

Första gången på över en vecka som jag lämnade min älskade mp3 hemma idag när jag gick iväg, lite separationsångest. Har haft den med mig så gott som överallt, dygnet runt. Endast på lektioner och i duschen som den inte hängt med.
Men det tog ju slut igår som sagt och kunde inte lyssna på en ny, så det blev till att lyssna på radion istället. Fast när jag gick tillbaka till etiken så lyssnade jag på skivan i mobilen och jäklar i mig.. den va så bra.
Det kändes mycket bättre då.



Tankar. Tankar. Tankar hit och dit. Funderingar över allt och inget. Det är en risk, men som det känns en risk värd att ta.
Jag ser ljuset i tunneln och jag har mått så bra sen igår. Att sitta och prata om det fyller mig verkligen med glädje och det känns så rätt. Det är som i dikten vi läste på svenskan: Resan. Jag har kommit till slutet.
Det är när jag sitter för mig själv, ensam med mina funderingar (utan möjlighet att fly in i en värld som inte existerar) som det är svårt.
Tanken på att bara släppa allt och dra, att den faktiskt är möjligare än jag trott, bara låsa dörrn för en sista gång och inte vända mig om. Det skulle vara möjligt.
Jag har varit alltför feg i mitt liv och jag ska ta denna chans, inte släppa allt nu direkt utan vänta till hösten. (Även fast det är så otroligt lockande..) Trots allt borde jag avsluta det jag påbörjat men sen blir det en riktigt risktagning från min sida.
Visserligen är det bara februari och mycket kan hända på ett par månader, men jag ska inte analysera sönder detta utan göra det som dagen bestått av.
Tanken på att jag inom en snar framtid kan lämna detta och bege mig och göra det jag vill med mitt liv, det är den tanken som kommer få mig att orka.

Det här kommer att bli så bra.



MoDo vann ikväll. Jag har hittat några så obeskrivligt bra skivor. Jag är ett steg närmre och längre bort. Jag är glad.




I still don't know what I was waiting for
And my time was running wild
A million dead-end streets
Every time I thought I'd got it made
It seemed the taste was not so sweet
So I turned myself to face me
But I've never caught a glimpse
Of how the others must see the faker
I'm much too fast to take that test



Rätt riktning

Dagen började som en "skutt"-dag, då när jag helst bara skulle vilja skutta mig fram här i världen. Svårt att förklara, men det är riktigt skönt när det känns så.
Var på Ica och hämtade ut paketet med en massa bra kläder, så snart blir det utrensning här.


Skulle ha åkt till Överby och tittat på Sofia när hon valde glasögon, men kom på att jag borde prioritera plugg vilket jag självklart inte gjorde.
Ett stort bevis på att mitt nörderi går ut över mitt sociala liv.. Trots allt är det slut nu och jag är lite förvirrad, vet inte vad jag ska ta mig till riktigt. Tomheten kommer snart att infinna sig.
(Igår satt jag i 40 minuter och stirrade in i ett ljus, så mycket tar nörderiet över.)



Men det är med en känsla av att allt kommer att lösa sig som jag kommer att gå att lägga mig med nu. Det hela började igår när Sofia kom förbi (jag trodde att klockan va elva - tolv, men den va ett, ännu ett bevis på nörderiet) och rörde om det i huvet på mig.
Även fast jag är den jag är och vänder allt till.. Jag kan helt enkelt inte ta vissa saker seriöst, ser alltid nått bakom.
När Lisa ringde ikväll så berätta jag för hon och vi kom fram till så bra lösningar. Det här kommer att bli så bra.
Ska diskutera igenom det med Sofia imorrn och fråga om hon kan fixa fram en katalog till mig.


Jag är riktigt sugen. Trots allt kan detta va ett steg närmre det jag vill.
Åh, jag är bara så glad. Det kommer att lösa sig.
Det är en sak som oroar mig dock, att det är för bra för att kunna gå.



Lite skrämmande drömmen inatt.
Att det kan bli som det blir ibland, som jag bävar för faktiskt.. att tvingas uppleva det så.. Inte alls så trevligt.
Det postiva är att det går att vakna ifrån, om det då skulle hända på riktigt?
Jag skulle nog bli galen påriktigt, eller knappt reagera för att det är precis vad jag väntar mig.

Yoghurt

Va på ica idag för att hämta ut mitt paket, dock segade jag ut min vistelse där sålänge så jag missade det med fem minuter. Det postiva är att jag inte brydde mig nämnvärt, finns ju en morgondag. Visste inte att dom stängde klockan fyra redan, då hade jag skyndat på litegrann.
Kunde bara inte bestämma mig vad jag skulle ha och äta, slutade med att jag köpte yoghurt. Inte så jättedyrt att köpa två stycken så jag gjorde det, en vanlig god jordgubb sen den andra var det ju självklart svårare att välja. Tillslut blev det citron/vanilj, var väldigt osäker men övertalade mig själv om att det skulle va lyckat.
Jag kan ärligt säga att jag aldrig ätit nått så vidrigt i hela mitt liv. Känslan av att sitta och äta hudkräm med citrondoft slår min upplevelse med skol-köttfärslimpan som fick mig att tro att jag tuggade på kattmat.
Sicken nit. Men ack så humoristiskt.


Har städat idag och det ser faktiskt rätt bra ut, om jag får säga det själv. Doftgrejen jag köpt till toaletten var för engångsskull så otroligt lyckad. När jag kom hem från ica-vistelsen möttes jag av en god doft så fort jag öppnade dörrn. Tog mig ett tag att inse vad det var som luktade.

Imorrn måste jag stenplugga, det ser inte så bra ut inför provet på tisdag. Borde väl egentligen lagt mig för ett tag sen..
Dagen har varit ett stort steg framåt. Det finns vissa saker jag inte kan påverka än, men ge mig orken så inom ett par år, då.



Nä, om jag ska ta och fortsätta mitt peggleande och lyssna vidare.

Flykt

Det är så skönt att fly och försvinna från sitt eget liv ett tag, men det är så tungt när tillflyktsorten tar slut. Att stå kvar med en tomhetskänsla och inte riktigt veta vad jag ska ta mig till.


Vaknade till av blåsten imorse. Inget regn dock, en suck av lättnad för det.



Gruppdejt ikväll med mat och film. Mycket skratt som vanligt. Pågrundav en viss händelse för ett par dar sen, som inte var nånting med men just nu är ingenting allting, trodde jag inte att jag kunde ha kul längre. Det är väl bara att höra fel sak vid absolut fel tillfället helt enkelt.
Iallafall var det kul och skönt att inte behöva tänka på ett par timmar.
Lite ledsen över att jag hoppat av, nu är det vfu-tider igen.. Hade vart riktigt kul att träffa alla underbara barn igen, men så är det.


Skärpning.

Geni

Har alldeles precis nu lyckats lösa det där sista talet. Efter ett sisådär fem gånger med totalt olika lösningar tro jag att jag löst det på rätt sätt. Snacka om att vara helt ute och cykla ibland.


Orkar ändå inte bry mig, precis som det mesta känns det så otroligt meningslöst. Jag har tappat tron helt enkelt.. Men är det så konstigt?
Det äcklar mig så fruktansvärt.


Är bara ledsen just nu.




It's so cold
I can't sleep tonight
Everybody saying everything's alright
Still I can't close my eyes



Leendet

Det har varit en riktigt tung dag idag. På alla sätt och vis. Ledsen.
Ingen mening att gå in djupare på det.
Mina ögon orkar inte med mer.


Missade handbollen idag, var tidigare än jag trodde. Satt istället på biblioteket och pluggade med alltför mycket på hjärnan..
I vilket fall hade jag nog inte varit i balans nog att se matchen.




Hollywoods vackraste leende finns inte längre.


En av mina absoluta favoriter. Det är sjukt, får verkligen en helt annan betydelse.
Det blir så meningslöst.

Synen

Tänk så mycket det finns att göra istället för att gå till biblioteket och plugga i lugn och ro. Var faktiskt riktigt påväg att gå till biblioteket men problemet var att det var så jäkla kallt idag. Känslan av vår som va rätt stark igår fanns inte idag, iochförsig började jag åtta imorse så det kan ju va mycket därför.

Iallafall så låg jag under två plädar i soffan och kom på att jag inte ser så jätteotroligt dåligt ändå, på högerögat då. Bara jag får koncentrera blicken ett par sekunder så lyckades jag faktiskt läsa att det står Sandra SP3TN.
Det kom säkert göra att jag klarar provet nästa vecka.. Tss.
Men imorrn ska jag plugga, ha ett par timmar mellan svenskan och etiken.
Jag kunde också läsa Liza Marklund med högerögat, fast jag låg i soffan och den är under sängen. Eller möjligtvis är det vänsterögat jag ser bättre med..



Hela dan har jag stått emot känslan att smacka på folk i bakhuvudet. Det är tur att mina tankar är mina egna.
Skickade ett sms till Sofia och tydligen oroade jag hon så mycket att hon kom hem i helgen, ha.
Men då är det skönt att komma hem till den underbara skivan som jag hittat, en massa bra låtar, så skön blandning. It makes me smile.


Handbollen. Jisses.. Glad att dom klara poäng. Hade ont i magen när det tog slut. Bättre match imorrn tack. Dom måste verkligen få igång anfallet.



Nä, om jag ska ta mig ner i källarn och hämta upp kläderna. Har äntligen handtvättat två tröjer som jag inte orkar ta tag i.
Om nån vecka ska jag rensa ut en massa skit, då jag förhoppningsvis fått all min nya skit. Tummen upp.

Måndag

Har vart lätt i huvudet idag, kunnat tänka utan några större problem. Förutom vissa saker som jag ännu inte kan röra med en tanke, obehagskänsla bara. Men det blir nog bra en vacker dag det med.

Insåg att det var måndag idag, bara en sån sak. Så löjligt.


Min lista på försvunna saker växer sig längre, min diskpropp är spårlöst försvunnen.. Vars kan en diskpropp ta vägen? Den bruka ligga på tre olika ställen, under diskstället, i diskhon eller på högersidan, men ingenstans finns den att hitta. Köpte en ny förut som inte passa.. Det var ju också lite oväntat.
Mp3:n dog när jag gick hem efter svenskan så jag tänkte att jag skulle ladda batterierna så att jag skulle kunna lyssna imorrn, men fanns laddaren att hitta nånstans? Och det är ändå en grej som jag flyttar minst en gång om dan bara för att den är ivägen. Hitta den nu ikväll under en massa plastpåsar. Ännu ett smart ställe att lägga nått på.

Kvällen har bara krånglat.. Jag är nog världens mest otekniska. Får inte till så att jag kan lyssna på live-matchen på radion.. Fast, med tanke på hur det slutade ikväll så.. suck.
På nått sätt går det inte att lägga in bilderna från kameran på det bra sättet längre. Halvless.

Tur då att det finns bra musik att lyssna på..



Nää, om jag kanske ska ta mig en dusch innan sängen. Frågan just nu är ifall matten skulle va inlämnad imorrn? Men det lär väl ska märkas.
Godnatt, helst utan dom där återkommande ångestdrömmarna.



   

Önskar att jag hade knäppt kort när dom va upphängda i köket, så snyggt.



Bara ord

Dagen har bestått av en låt, en av dom bästa låtar jag nånsin hört. En som jag bara råkade ramla över, så otroligt fin från första ordet till sista. Jag älskar den.
En sån låt som går att andas. Går inte att beskriva.


Jag kan inte få ner i ord det som hände idag. Men det förändrade en massa. Fråga mig inte hur, jag förstår det inte själv. Förstår ingenting alls.
Bäst att lämna det och fortsätta lyssna på låten.


För att bo i en sån pass liten lägenhet som jag gör är det rätt begåvad att tappa bort så mycket grejer som jag gör.
Förut hittade jag dock en sak jag letat efter i ett par dar, under musmattan. Bra gömställe. Det är säkert ett vanligt ställe att lägga saker på.
Med tanke på att jag tappade bort mina frysta grönsaker en gång och återfann dom ett par dar senare på mina tallrikar i skåpet så är nog vissa av mina saker borta för alltid.
Det vill säga att jag ger upp letandet nu. Min väckarklocka är fortfarande spårlöst försvunnen, ett år senare.



Jag har insett att dom jag umgås med och jag är så otroligt olika, så skönt. Tänk att umgås med folk som tycker exakt som en själv, nä usch.
Men, jag och Elin och lite hockeyrövar, det slår ju aldrig fel.


Sicken svenskhelg det har varit. Sköna revanscher, alltid lika kul. Skider, skidskytte och handboll. Applåder. Tråkigt bara att handbollen går på fyran.
Jag tål verkligen inte kamerakåta äckelpäcklet Patrick Ekwall. Kan ingen bara stänga av hans mikofon? Vems smarta idé är det att lägga in en liten ruta på han under pågående match? Och snälla, SNÄLLA kan ingen rädda spelarna från hans idiotiska fråger under matchen, gärna före och efter med.
Kan ingen helt enkelt plocka bort han för all framtid?


Nä, på det här viset blir inga insändare skrivna.

ofcourse it is.

Biltur

Jag är alltför duktig på att förstöra saker. Eller så är det det att jag är för duktig på att slänga iväg grejer utan nått speciellt mål, sen sätt jag mig på det och när jag känner att jag sitter på nått så hä jag sönder det när jag drar fram det. Typiskt helt enkelt.
Blir till att handla nytt. Klantarsle.


Inatt blev det inte mycket sömn, så fort jag somnat så small det till på rutan. Och under den tiden jag väl sov så var det alltför mycket ilska i det jag drömde. Jag hatar när det är sådär.. Tycker inte om att vakna arg.

Vaknade till tillräckligt så att jag och Lisa kunde ta oss iväg för att köpa nått gott. Det blåste lite småjobbigt, men jag tyck det var värre för ett par dar sen. Fast skillnaden var att det blåste nonstop nu.
När vi degat ett bra tag så gav vi oss ut på en rolig biltur destination öb. Efter ganska många om och men hittade vi rätt tillslut, fast vi hade bara 20 minuter på oss. Tss. Det blev en snabbis på Överby med så nu äger jag ett par byxer och även en t-shirt, utan att bli alltför fattig.

En givande lördag med andra ord, men framförallt rolig. Rätt svårt att misslyckas.



Hittade nyss en helt underbar låt. Ska nog lyssna på den ett par gånger innan det bli till att borsta tänderna och sängen.
Behöver sova en hel natt i sträck.


MoDo Hockey.
Det är allt jag säger.

Bowling

Idag har vart en såndär dag som det känns som att jag hunnit med en massa saker. Klev upp tidigt och riktigt segt, som vanligt, för att hinna iväg till matten.
Efter det blev det en massa ärenden i stan, fast att det regnade. Ville egentligen bara hem men tänkte att det var lika bra att få allt gjort, så slipp jag det nån annan dag. Så nu har jag nått att läsa i en vecka plus att jag hämtat alla böcker så att jag kan börja plugga. Sen har jag apelsiner i kylskåpet, mums.

Sen efter det så gjorde jag väl inget speciellt, skulle räkna lite mer matte men det blev inte så. Såg skidskyttet och åt apelsiner istället.

Klockan sex gick jag hemifrån till Fillo i sakta mak, tänkte inte vara först, men självklart kom jag tidigt som vanligt. Jag kan inte komma försent. Är sån där som superstressar och går snabbt ändå, även fast jag tänker att nu kan jag gå sakta. Men saksamma.

Det bar iväg till Trollhättan och mot bowlingen (det är bra att veta vägen eftersom att det snart är den fjortonde februari och då blir det kul! Jag kommer allvarligt avlida om jag inte far dit..).
En av dom många roliga saker som hände var att alla utom en bytte skor till en mindre storlek, kanske min humor som är kass men jag tyck det var kul.
Har nog aldrig haft på mig så stora 35:or, blir lika fascinerad varje gång jag får på mig 34:or. (Inte konstigt att jag aldrig kan hitta skor..)
Jag har inte bowlat så många gånger och sist jag gjorde det var augusti -06, så att påstå att jag blev utklassad vore, tyvärr, en underdrift. Tills vi kom till andra omgången där jag sopa banan med alla när jag fick 141 poäng. Resten av kvällen är struntsamma, för jag fick 141 poäng. Jää, applåd till mig. 141 poäng.

Ja, vad ska jag säga om dom där mänskerna. Det är omöjligt att inte ha kul med dom, nivån på humorn är inte hög. Precis som det ska va.



Så tack till den lille poopern som återigen vann till mig. Säänk jo.



Nää, om jag ska försöka ta mig en dusch innan jag stupar här.



Första tanken var faktiskt att det skulle bli kul, men när jag tänkte igenom vad det faktiskt skulle innebära så sjönk rolighetsfaktorn väldigt mycket.
Usch, jag ryser nästan när jag inser hur mycket falskhet det skulle vara. Lite sorgligt kanske att det gått så långt, men det är som det är. Och jag sörjer inte, jag mår bra.

Ser framemot en helg med folk som inte beter sig illa. Efter ikväll och att Lisa är hemma får mig att inse hur det ska va. Den där obevämskänslan finns inte där.
Tror sakta men säkert att jag på sikt kanske håller på att bli nån som kan lita på att det finns folk med nån sorts godhet i sig.


men det kräver att man har gener och anlag
och det har inte jag

Insikt

Idag när jag gick hem från svenskan så var den en sak som slog mig, bara sådär huxflux utan att jag tänkte på det. Ett telefonsamtal som jag inte tänkt på överhuvudtaget och det var nästan så att jag fick lust att dansa där jag gick. Svårt att förklara varför, med tanke på att det inte var ett samtal som gav nånting. (När jag kom på hur länge sen det där ägde rum, då blev jag lite deprimerad, men ändå.) Jag skrattar åt det och kan konstatera en sak:
Du kan inte förlora nått du aldrig velat ha, sug på den karamellen!


Köpte en mattebok idag och insåg att jag låg nio sidor efter (!) redan, rätt begåvat. Har tillbringat många timmar till det och nu ligg jag bara en sida efter. Det är tur att det är rolig matte just nu. Nu bemästrar jag pq-formeln, äntligen har den satt sig. Däremot går faktoriseringen av ekvationer sådär, men det lös sig nog det med. Det är ju kul.
Det mest skrämmande kanske är att jag sitter och pratar för mig själv medans jag räknar. Inte lite heller, utan riktigt mycket.. Vissa saker får mig att skratta åt mig själv med.
Tror att jag håller på att bli galen.


Dagens bästa kom från Johanna: Om du undrar varför Sandra pratar konstigt så är det för att hon är från Norrland.


Nä, nu pratar Antonia en massa bajs här så jag ska ta och hitta på nått vettigt. (Jag sitter och skrattar för mig själv, jag roar verkligen mig själv ibland. )
Kanske att jag ikväll för första gången på ett par nätter inte behöv må dåligt. Sak samma, godnatt.

Drömvärld

Igår var en rätt konstig dag för mig. Drömde väldigt, väldigt konstigt, sådär så att det är som om det inte varit nån sömn alls. Började tidigt också, rättkunskapen.. Men det gick bra med, men var så otroligt slut i huvudet och väldigt lättirriterad.
Kom hem runt tio och däckade av i soffan och sov till halv ett, sen var det dags för matte. Det är så roligt just nu, med ekvationer. Den absolut roligaste matten!

På kvällen kom Sofia och hämtade upp mig, så for vi iväg till Gärdhem och lämna av hennes föräldrar. Sen bar det av för att hämta min vännerdvd! Äntligen kan jag fortsätta mitt maraton.
Resten av kvällen och en bit in på natten var det bara en massa skitsnack. Allt mellan himmel och jord, även mycket tittande i skolkatalogerna.

Gissa vem som blev glad när hon insåg att hon började halv ett idag, skönt. Fast det tog mig ett bra tag att somna.. Mådde dåligt över en massa saker.. Ibland blir det bara förmycket, men jag lyckades somna tillslut iallafall.

Idag har jag vart en snäll storasyster. Tro det eller ej, men även jag kan vara det. Kanske personen ifråga inser det imorrn eller på fredag. Who knows.



Läste igenom det gamla för nån dag sen och insåg att det där beslutet tagit mig över ett halvår att göra verkligt. För det är det nu.
På etiklektionen idag förstog jag ännu mer att det var rätt, mycket prat om livskvalitet. Måste sätta mig ner och gå igenom allt som måste förändras. Mycket diskussion sen, jag är mer öppen för det nu och lite av en frihetskänsla är det. Trots allt är det jag som ska leva mitt liv, ingen annan. Jag kan inte låta folk bete sig som det har varit ett tag, det är slut på allt sånt nu. Har blivit överkörd förmånga gånger och jag skäms ärligt talat när jag tänker på det. Hur jag ens har tillåtit det.

Nä. Nu blir det sängen och imorrn ska jag sätta mig ner och skriva så att fredagen blir en start.
Godnatt.


Vad som än har gjort mig elak, feg
Vad som än har hänt, är allt mitt fel


Påpekning

Zlatan är Zlatan.




Och jag är trött, ska ta en snabbdusch innan det bli sängen.
Mina ögon svider. Inte av trötthet dock.

Idrottsgalan.. Jäklar.

Slutsats

Bara att inse hur det egentligen är. Visst är det tråkigt när en vänskap tar slut, men jag kan inte ha mänsker i mitt liv som kräver så otroligt mycket utan att ge nått tillbaka.
Låter alltför klyschigt jag vet, men vet inte riktigt hur jag ska förklara det.
Kanske är det jag som söker mig till mänsker som jag vet kommer att svika bara för att bevisa för mig själv att jag hade rätt, att min syn på världen stämmer in.

Jag har vetat det länge och nu är det slut. En sak till som ska göras sen är det ett avslutat kapitel i mitt liv.
Som jag sa till Leo i fredags när hon lånade mig sina öron: jag är hellre ensam. Och det stämmer verkligen.
Jag och ensamhet passar för det mesta riktigt bra ihop. Jag skulle bli en exemplarisk eremit om det var så. Bara jag hade tillgång till bra böcker, fast då kanske det inte räknas.

Trots allt ska jag och Elin starta en egen sekt. Det som skrämmer mig litegrann är att jag troligen skulle kunna leva på det där sättet utan något problem..
Jag tror alltid att jag vart sån. Det kanske inte är så förvånande ändå att jag blivit kallad känslokall ett par gånger.
Så det kan vara.

Hittade nått intressant som jag skrev förut på den gamla, ska nog sätta mig ner och åka en tid tillbaka. Kolla igenom 2007 igen, är på sånt humör. Fast på ett positivt sätt.
Ingen ånger, ingenting. Bara en uppdatering.
Behöver läsa lite skit innan jag ska lägga mig, ska ändå upp imorrn.



Satt och såg på Pistvakt-filmen förut, dock var den inte alls lika bra som jag ville minnas den. Kan vara saknaden efter underbart sällskap, nått gott att dricka och ett biobesök som nästan slutade med ett fall när jag missade trappstegen.



pratade med sofia nyss . . hon hade inte ens gått upp latisen !
men nu har vi alla en date till hitta nemo . .
jag skulle ta med chips och mina finpjööks och sofia skulle ta smörpopcorn och kalasbyxorna . .
så du får ta spriten och snyggblusen ?

Vem har sagt att avstånd är nått problem?



Lite mer Bergianska ord, sen blir det sängen.
ge mig en käftsmäll jag är feg

Påtal om feghet.
Undra om det hade spelat nån roll?
Usch. Leende.

Sanningsdan

Igår, eller inatt kanske jag ska säga, var första gången jag hade problem med att ta mig upp i sängen. Noll kraft i benen så jag fick dra mig upp med armarna, synd bara att jag är svagast i Sverige. Det lyckades iallafall på nått sätt. Trodde att det skulle bli en riktigt jobbig natt, men det var alldeles svart i lägenheten och det var så skönt.
Drömde riktigt mysko, det måste jag säga.

Vaknade med smärta i hela kroppen. Har gått omkring med mina gamla glasögon idag, så jag har levt i en suddig värld. Fick för mig att det skulle va bra för huvudet, plus mitt öga som inte var på min sida idag.

Gick på ica förut, självklart i regn. Det har regnat fem av sex dagarna den här veckan, säkert kom det en skvätt igår med. Tss. Vars ta allt vatten vägen? Det forsade iochförsig väldigt mycket om mina fötter där i nerförsbacken. Men ändå. Vars ta det vägen allting?

På ica var den en jättesöt tant som frågade mig vars potatismjölet fanns nånstans plus att hon bad mig ta ner (!) två paket, för hon nådde inte.
Sug på den alla ni som anmärkt på min längd. (Speciellt det finns bilkuddar..)
Som jag alltid bruka säga, jag får åka alla karauseller det räcker för mig. Kan ju lägga till det där att jag når högsta hyllan med. Ha.


Imorrn blir det till att ta tag i allt som skulle blivit gjort idag.



I must break you.
Jää, jo go Dolphen.

Utbrott

Jag har så ont i huvudet så jag skakar i hela kroppen. Har nästan alldeles nyss kommit uppifrån tvättstugan, det tog mig väldigt lång tid att få ner alla kläderna. Är alldeles yr och allmänt kass.

Har vart hemma hos Fille och sett på film med gamla gruppen. Jättekul att se alla. Skönt att koppla bort huvudvärken med men nu när jag kommit hem igen så började jag känna efter igen.. Vilket jag inte skulle gjort.

Var inte ens smårädd, sådär som jag bruka va när jag hämta kläderna. Hade nog tillochmed tyckt det var skönt om den där svarta filuren från filmen vi såg hade kommit och dödat mig.



Vet att jag egentligen borde ta och gå och lägga mig, men jag tror inte att jag skulle klara av att klättra ner igen om jag skulle behöva spy. Men det lockar inte att ligga i soffan heller, så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Den starka lukten av fylla och överparfymerade mänsker i trapphuset var inte direkt det jag behövde.


Bara kaos.

jag blinkar till, tårar kan jag vara utan

Stenbrott

Det är kväll och jag är trött. Väldigt trött, problemet är bara att jag inte har borstat tänderna än. Inte bra, brukar nästan jämt leda till att jag bli pigg.


Uppsatsen idag.. Vad ska jag säga? Katastrof kanske är att ta i.. men så himmelens långt därifrån är det nog inte. Typiskt.
Hade mina aningar om att det skulle handla om resor, vilket det också gjorde. Det är inte direkt mitt favoritämne.. Rätt bra att skriva om Steve Irwin, men så är jag inte som alla andra heller. Tss.


Insåg idag att jag utsätter mig för en onödig risk, idag hela tre gånger..! Men så kom jag på att jag har glasögon (nya tillochmed) och ny hårfärg, även ny jacka och skit.. så kanske det är lugnt.



Återigen är jag glad för tre personer i mitt liv som jag inte behöver censurera något för, även om jag gör det ibland.. Men vissa saker håller jag nog helst för mig själv..
Iallafall är jag glad att ni finns. Speciellt såna här dar när jag inte vet vars jag ska ta vägen.

Nu är jag seriöst rädd och det skrämmer mig riktigt rejält.



Att tala med Lisa när båda är trött och inte lyssnar på den andra kan inte sluta bra.
Slåssande ishockeyspelare är min passion och din, det är stångande getter.

Det är humor på hög nivå.



Behöver inte säga mer, det är allt det är.
Stenbrott.


Tidsfördriv

När jag var påväg hem från lektionerna idag kom Columbus på radion, var beredd på att den skulle va riktigt jobbig att lyssna på.. Men så var det inte.
Självklart var den helt underbar och det fick mig att må så bra. Trodde att den för alltid skulle vara förknippad med promenaden, men det är den inte.

Har suttit och lyssnat på dom ett bra tag nu. Det finns inte ord att beskriva hur mycket låtarna betyder. Vissa leder till tårar, varje gång. Ändå blir jag så glad och lättat inuti.



Jag kommer att älska svenskalektionerna, det blir en uppsatsskrivning redan imorrn. Det kommer att bli ämnet som kommer att göra så att jag orkar mig igenom dom andra.
Har haft alla lektioner jag ska ha nu, bortsett från samhällen. Förhoppningsvis blir det en bra tid.


Det har varit blött och plaskigt hela veckan vilket leder till att jag blir von Fluffo. Ska så fixa en klipptid inom kort och klippa av skiten, orkar inte med det mer.
Frågan är bara ifall jag ska göra som sist och låta frisören klippa som den vill och riskera att behöva gå i en mössa i ett halvår.
Bort ska det iallafall.


Kan säga att dom senaste nätternas drömmar får mig att tro att jag är galen. Det är tur att ingen kan ta sig in i mitt huvud och läsa mina tankar.


Godnatt. Jag är livrädd med stil.

Datumstämpel

All den underbara snön, finns det nått som slår riktig ordentlig tösnö, har smält och leder nu mest till blöta fötter. Igår när jag flängde omkring överallt i denna stad så blev jag blöt.. Gick tillochmed hem en sväng bara för att byta till ett par torra. Synd då bara att jag valde fel skor, alldeles för stora, så nu har jag skavsår. Typiskt.
Men det kunde vart värre.


Nu går jag komvux.. Det trodde jag aldrig. Tänk så det kan bli i denna värld. Blev ju helt plötsligt rättskunskap för mig, istället för psykologi också. I början var jag skeptisk, men vid närmare eftertanke så kan nog det va bra att ha i bakhuvudet.
Det som kändes mest jobbigt var matten.. Hugaligen. Sprang in i Johanna när jag var påväg hem efter rättskunskapen och tyckte lite synd om mig själv. Tro inte att jag sett hon sen vi va på Magnus Betnér, skärpning! Nån timme senare fick jag ett trevligt samtal.
Vet du vad jag har gjort?!
Nää..
Jag har anmält mig till matte c-kursen!
Tack Johanna, du gjorde min dag! Synd bara att läraren skrämmer mig för mycket för att vi ska uppleva matten i trean i repris. Haha.


Igår tog jag en lunchdejt med delar av grupp sex (som numera tydligen heter grupp 21) och det var kul att se dom igen. Kommer sakna den där mongo-gruppen, det är en sak som är säker. Får hoppas att dom inte glömmer bort mig så jag kan få äta lunch med dom ibland, tss.
Bortsett från att jag kommer att sakna gruppen så känns det riktigt skönt att inte behöva gå dit och sitta på föreläsningar som jag inte är intresserad av.


Det verkar som om att allt jag tar i verkligen går sönder. Min telefon har levt på gränsen till att åka i väggen idag. Nästan helt omöjligt att ringa till och från den, vilket ledde till att jag nästan smått skällde ut en stackars mänska som ringde mig.
Först trodde jag att det var en mänska som jag inte tål överhuvudtaget, sen när jag hörde orden ville du köpa dom? fick jag för mig att det var en helt, helt (!) annan mänska. Då hade jag nog dött.
Hur som haver så fick jag tag på ett par böcker för 400 istället för 600. Tummen upp.



Nää, nu ska jag fortsätta lösa korsord. Jag är ju nästan duktig! Plus att jag är stolt över att jag börjat året med en massa saker som jag sagt att jag ska göra.



Elin, jag tycker att det är roligt... Eller, iallafall.. småkul. Men jag kan lova dig att jag i den stunden inte tyckte det.

Baj dä wääj, det finns ingen som lyssnar på mig när jag talar ändå så det är lugnt. Tss.
Inte för att jag klandrar nån, det är knappt så att jag lyssnar på mig själv.

Arg

Jag är arg. Och när jag blev arg på det så kom allt annat som jag är arg på till mig med. Så just nu är jag inte på något vidare solskenshumör.
Smärta i huvudet.

Därför skiter jag i detta och ska gå till min säng, eller klättra. Trots allt så har jag helt plötsligt fått en lektion klockan åtta imorrn efter en krock.




Godnatt. Helst utan några hjärtattacker och mördarattacker.



MoDo är bäst. Alltid i hjärtat.
Underbara.

Rysningar

Efter nattens utbrott har jag lugnat ner mig lite. Förstår inte hur vissa mänsker beter sig. Eller hur jag kan va så otroligt dum att jag litar på folk.
Får se om det kommer om några dar, igår var det väldigt nära. Ska bara utveckla det mer och sen, då.
Skit också.


Gårdagens bästa var när Antonia ringde mig, hade jag vetat vad som väntat så kanske jag struntat i att svara.
"DUU!"
"Mmm.."
"Lyssna här!"
Sen spelade hon nu tändas tusen juleljus.. på sin nystämda fiol och jag skrattade. Skrattade och blev lättad över att jag inte bor hemma längre och behöv lyssna på det.
Nu väntar jag bara på att hon ska ringa och berätta att pappa slängt ut den i snön.


Blev så där tvärdålig igår under hockeyn också, så jag missade andra perioden. Kom tillbaka lagom till tredje och jag var aldrig orolig att Kanada skulle vinna med 2 - 0.
Som dom spelade under tredje så hoppades jag verkligen att dom skulle vinna.. Men när det blev förlängning så kändes det bara skit. Av nån anledning fick jag MoDo-känsla över det och ja..
Kanada.. blä! Tycker inte om dom.


Dagen idag har mest bestått av skider. Hur stort som helst! Det är så kul att det äntligen är tjejernas tur att dominera.
Kallas ryck.. usch, jag ryser i hela kroppen. Grymmast i världen helt enkelt. Sicken vecka det har vart.

När allt var slut så blev det en promenad i snön, tösnö.. Riktig underbar tösnö.. Blev inte ens blöt om foten fast jag hade mina svarta nikeskor som det är ett hål i.
Det roligaste var när en traktor som höll på att ploga undan snön undvek att köra ner en snögubbe. Jag tyckte att det var en sån fin gest, tänk så glad barnet som gjort den ska bli imorrn. Fast på hemvägen ändrade jag mig, för då hade traktorn halshuggit den. Typiskt.


Hittade åt halsbandet idag. Så året fortsätter bra. Hade varit extremt tungt om jag hade tappat bort det.



En specialhälsning till min käre vän Elin som sitt uppe i Piteå och är allmänt dryg.


Du vet det vi satt och skrev om förut? Klart du gör, eftersom du är helt övertygad om nått som inte stämmer.
Jag förstår att det är lätt att tro det, tillochmed jag gjorde det. Men jag vet bättre nu.

För till saken hör att jag mådde så otroligt dåligt där ett tag för nått som jag borde gjort så annorlunda, men sen kom jag på att herrejäklar nu får jag ta och skärpa mig.

Och för ett litet tag sen insåg jag att jag skiter fullständigt i vilket. Speciellt efter en viss händelse..
Så fint.

Det här var mer för min skull nu när jag försöker få ner det i ord. Timmarna går att räkna till precis det ögonblick jag insåg att det är lugnt nu.
Även om det som avgjorde saken inte är som jag fått för mig så spelar det ingen roll.


Vad var det jag sa? Yummie.


Lättnad

Sicken inledning på detta år. Jag mår så jäkla bra. Det är som att det senaste året bara försvunnit och allt känns super. Nästan iallafall. Om jag bortser från att alla snart har lämnat mig, era jäklar, så känns det bara.. obeskrivligt bra. Och vad mer kan jag begära?



Torsdagen slutade på Lipz, inte riktigt planerat och tur va väl det. Men det är klart att jag ställer upp för Elin, hon skulle ju ändå åka hem (läs idag.. suck.)
Det var riktigt kul faktiskt, trot eller ej. Mitt kylskåp som va fullt är numera tomt, men det var det värt.
Skrattade hela kvällen och blev lite nostalgisk med, tss.
Iochförsig såg jag inte mycket av Elin och Lisa, dom var för upptagna med att dryga sig på dansgolvet.

När jag vaknade igårmorse var jag riktigt extremt sliten. Tog mig flera timmar att ringa Lisa bara för att mobilen låg vid mina fötter och jag verkligen inte orkade sätta mig upp och luta mig efter den. Men trots att jag var tröttare än något så kunde jag inte sova, som tur var hade jag Vänner inne i dvdn och tvn stog på.

Lisa och Mimmi kom förbi en sväng och när dom vart här dök Elin och Arvid upp. Jag hade hyperdamp och förstår inte hur dom orka med mig, jag hade gått direkt. Tss.
När jag är på det humöret, sliten och trött och allmänt mongo, då är det som det är. Munnen går i ett. Elin sa att det var bra för då behövde dom inte lyssna, för jag avslutade inte en mening.
Försökte dels övertala Arvid att följa med på Kent den 14:e februari och dels övertala Elin att stanna kvar och inte fara. Tror inte att det gick nått vidare i nått av fallen..

Deprimerande när Elin åkte, vet ju inte när jag få träffa hon igen. Och på dom här dagarna vi umgåtts igen så inser jag hur mycket jag har saknat hon. Trots allt är det ett halvår (!) sen jag träffa hon sist.. Borde va olagligt.
Men ändå är hon den som vet mest, tss. Egentligen borde jag va stött över det hon skrivit på sin blogg, men jag förlåter dig Lääälin.
Trots allt är det kanske roligt? Haaaa   haaaa.
Nåååååja.

När jag va ensam igen skulle jag se på Fredrik och Filip, men var för deprimerad.. Slängde på Vänner istället och såg på det resten av kvällen och halva natten. Stickade också över en halv strumpa.
Ser inte framemot när jag sett klart alla säsongerna igen.. Blä.




Kom ihåg vad sidan hette där det går att kolla urvalet för högskolan och universitet höstterminen 2007, så har nyss kollat in det och Elin, det var 14,80!
Så.. vem vet?



Det var precis vad jag behövde. Tänk så det kan va.
Men jäklar i mig, det säger jag bara.
Tänk, vissa saker blir som dom önskats. Ibland iallafall..
Kanske inte exakt, men litegrann.

Yummie.

Garnjakt

2008 började ju faktiskt väldigt bra för mig igår, glömde bort det. Jag hittade åt foten till datorn när jag städade! Jag som trodde att den skulle va borta för all framtid och att datorn inom kort skulle gå och dö, men så är nu inte fallet när jag kunde hä tillbaka den igen.

Telefonen har ring konstant med, så än lever jag i min bubbla.



Idag har jag och Lisa vart ute på garnjakt i 2,5 timme. Hittade rätt mysigt garn på första vi va in på, sen gick vi runt Vänersborg. Rätt typiskt att så fort det är nått som ska köpas eller tittas på så går det inte att hitta.
Men nu har jag så att jag kan göra ett par strumper till. Najsbajs så att säga.
Kanske borde ta och utbilda mig till syslöjdslärare, känn mig lite småduktig när jag få Lisa att förstå. Hoppas bara att det slutar bra med, så jag kan va stolt för oss båda. Haa.


Sen var det till att försöka tina upp ett tag innan jag skulle iväg på ica och handla lite, men den planen gick inget vidare. Tyvärr går det inte att hoppa i duschen så fort det känns som om jag ska gå sönder av kylan, annars hade jag gjort det.
När jag väl hade halvtinat så ringde Lisa och det begavs iväg på ica. Jag som skulle storhandla mat köpte så gott som ingenting.. Välkommen in.
Påvägen tillbaka så ringde Sofia, hon och Elin hade planer på att komma hit. Såg på film och snacka skit, precis som det ska va.

För helvete folk. Dont go. Stanna kvar.
Jag ska införa en lag som säger att folk ej får lämna sina vänner, om det är såna vänner som det mongoas med i hög grad.
Det borde vara förbjudet.




Insåg idag att det är sju år sen nu. Förstår inte var tiden tar vägen. Sju år sen jag satt där i soffan och höll hon i handen.
Snart har jag levt utan dom lika länge som jag levde med dom. Det skrämmer mig.

Upplyst

Tänk att 2007 är slut nu. Borta, borta och kommer aldrig mer igen.
Ett år som började kasst och fortsatte kasst i så gott som elva månader, december går utan tvekan upp i toppen.
Fast, det är riktigt bra egentligen, för det betyder att 2008 bara kan gå uppåt.

Nyår var helt okej, tycker det är lite (läs mycket) överskattat. Hade en otrolig lust att bara sitta hemma och ta det lugnt och titta på en bra film. Berodde mest på att jag då inte sovit på mer än ett dygn och var alldeles för sliten efter en jobbig tågresa.
Mysigast var när jag, Elin och Sofia drog iväg från efterfesten klockan tolv och gick omkring nånstans i Trollhättan och vilket håll vi än vändes oss mot så lystes himlen upp av fyrverkerier.
I väntan på en taxi så smällde Elin av den allra finaste raketen av alla, alldeles själv. Hon är så duktig så den där.



Känslan av att allt kommer att lösa sig är stor, speciellt efter drömmen inatt. Konstigt egentligen, men ändå.


Idag har jag pratat av mig en massa ångest över dom kommande månaderna med Lisa, hon är allt bra att ha. Vi kom fram till en massa saker.
Sen kom Sofia och Elin hit, vi tittade på film och åt gott.

Tre helt underbara mänsker som jag aldrig skulle klara mig utan. Trots allt behöver jag folk i mitt liv som kan det där med att förlöjliga det jag gör och säger, bästa sättet att få distans på saker. Till och med jag kan skratta åt en viss grej nu utan att vilja hänga mig själv. Framsteg.
Men jag måste erkänna att jag verkligen önskar att jag visste. Det skulle bli lättare då. Men som Lisa sa, varför ska nått vara lätt? Det är väl onödigt.


Nää om jag skulle ta och borsta tänderna, sängen lockar. Har en del sömn att ta igen.
Trots allt ska jag och Lisa stå utanför dörrn på garnstället imorrn och trycka, så vi kom in först av alla.


Chansen att mina grannar frånochmed nu kommer att trycka sig så nära väggen och så långt ifrån mig när vi träffas i trapphuset är rätt stor. Allt tack vare mina kära vänner, men det sägs ju att folk blir som dom umgås.
Efter några vecker tillsammans med min syster och kvällens utspel i denna lägenhet så är jag nästan mer korkad än förut, om det nu är möjligt.



Jag är inte dummare än du trodde att jag trodde en gång.

RSS 2.0