Rådande

Det råder sorg på Ankars. Först försvinner Mopsen, kanske har han redan försvunnit. Vem vet? Jag kommer föralltid att minnas icke-truckerkepsen och "HEEEJ":et. För alltid som sagt.
Värre är det för stackars Urban som inte kan sova och fäller hår för att Mopsen is going away.

Den andra sorgen är att.. det här är så hemskt att jag själv inte kan skriva det nästan.. Urbans man, (också känd som min granne) inte är den han utgav sig för att vara.. Ögonblicket när himlen öppnade sig och änglarna sjöng, då jag mötte han i hissen, var falskt.
Jag vet inte vem som sörjer mest.. Den ledsna lillpippin eller Urban with the loosing touchingen. Jag som verkligen, verkligen (!) varit helt övertygad över att jag mötte Urbans man den där kvällen för länge, längesedan. Men det var bara en bluff. (Eller möjligtvis en helt annan mänska som jag isåfall ska jaga ikapp.)
En bluff, bluff och båg! Nåja. Tur att felet upptäcktes nu och inte vid altaret, det är ju en sak som är säker. Nu går sökandet vidare.

Jag ska slicka mina sår och hoppas på att jag får svar på min helvetessommar -06. På ett sätt skulle det vara skönt att få veta att det inte är mitt fel, samtidigt som jag faktiskt inte vill ha mer skit på mitt papper. Men som sagt, om det nu visar sig att sommaren som spenderades mest liggandes ner under en mes visar sig inte vara mitt fel, då skulle jag känna mig lättad. Jag skulle få svar på en massa saker. Men, bäst att inte säga nått. Slutar tänka på det. Sluta nu.


Förresten, vem klara tentan? Åh jäs män, aj did it! Mådde bajsbajsbajs imorse av många olika anledningar (en går att spåra till Urbans numera icke-man) och kände att allt höll på att skita sig. Kommer in och ska göra mitt personporträtt och möts av : "Hej, grattis! Du klarade tentan."
Jag blev så glad, många spänningar försvann. Gjorde min intervju, gick ut och ringde vårdcentralen. Den nionde ska jag ha telefonkonsultation med en läkare som kanske kan bekräfta det jag inte ska tänka på.


Hur som haver är jag en helsjuk mänska. Detta liv, detta ack så komplicerade liv. Tack och liv för att Knurban är ett gnällarsle, då slipper jag känna mig så gnällig.

Påminnelse

"Hur mår du i kroppen egentligen?"
Nyvaken och fortfarande lite smått kvar i en drömvärld (innehållandes bland annat en gitarrspelande och sjungande granne) fick jag den frågan samtidigt som jag försökte få på mig en tröja.
Trodde att tarmarna kommit ikapp mig, men så var icket fallet. Nåja. Time will tell, it sure will.


Jag vet inte varför jag fick ryck att läsa runt, men jag är ju bara den jag är.

Abbeplastik
En operationsteknik som går ut på att de skär en bit av underläppen och flyttar till överläppen medan den fortfarande sitter fast i underläppen. När den växt fast i överläppen skär de av kopplingen till underläppen.


Fascinerande.

Huxfluxigt

If your right hand is causing you pain
Cut it off, cut it off
If your colors have started to run
Let them all run, run away from you



Hela texten. Jäklar i mig vad jag älskar bra musik.

Igår så jag motorsågsmassakern för första gången. Det var ingen bra film. Jag gjorde ormimitationer och skrattade åt en höna i en bur. Schampaolo och Urban satt inte brevid varann vilket betyder inget slagsmål, vilket betyder att dom bara satt och tjura. Stackars skitar.
Schampaolo ville inte se film med mig och Urban ikväll. Istället blev det en hemmadejt med the Faculty som fick Urban att  skrika högt.
(Det fanns planer att gå och handla sprite och lime, men dom dog efter att suget försvann.)


Två dagar som inneburit skratt och drygande. Precis som det ska va.


Poopern har beställt biljetter. Stockholm nästa vecka, pöörfa. Tänkte köpa en datorväska jag tyckte va bra, men tydligen var det bara företag som kunde handla där. Poo! POO AJ TÄLL JO. Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Antagligen skita i det och kanske gå på väskjakt i the Estocolmo.



Jag har artikeln över min död rätt halvskriven. Det innefattar en uppstigning från en toalett som innebär ett huvud som slås in i en skåpsdörr. Smällen i skåpsdörren får konsekvensen att en panna spräcks mot handfatets kalla yta. Ja..
Nått sånt kommer det bli.

I'm a thinker not a talker


Återgångsresa

Jag gjorde en upptäckt. Hittade åt min.. nånting som har med hotmail att göra iallafall. En del av mitt 2006 fanns där, när jag läser inser jag att jag var arg det året. Väldigt, väldigt arg. Men så var det mycket skit som hände också. Ja jisses så det kan bli hörji bårna. Har inte hunnit läsa igenom så mycket, men hittade nått som fick mig att le.


Good memories. Minns mitt uttalande, hade det nerskrivet.
2007 kom med det efterlängtade sm-guldet. (Och självklart, nätterna med koll på Stanley cupandet.)


Det har varit en bra svenskhelg. Många pallplaceringar, även vinster. Blir glad i hela kroppen. Hoppas på bra kommande vm. Jäs indiiiiiiid.


Insåg tillslut att det inte är ett horn jag håller på att odla i pannan. Bulan är ett resultat av att vara för kort på ett dansgolv med långa folk som inte har koll på sina flaskor. Så kan det gå när haspen inte är på.


Kvällen har spenderats hemma hos Urban tillsammans med Schampaolo. Lax, pärer, gurkisch änd some vajtlök in kräm fräs. Höhö. Gott var det iallafall. Första maten jag fått i mig sen mina pärbullar klockan två i fredags.
Hur som haver såg vi på Nyckeln till frihet, underbara film. Lika bra varje gång. Även om Urban och Schampaolo tyckte att det var roligare och sitta och peta på varandra. (Läs slåss.) Väntade på att få en armbåge på näsan, då hade det tagit eld kan jag lova, men klarade mig trots en armbåge alldeles för nära.
Vad som hände sen vet ingen. Något spårade ur, någon skrek. Någon lät väldigt mycket. Urbans grannar är för alltid skadade.
Men jag ångrar mig inte, trotsallt var det Urbanturban som satt och slog i min vägg och skrek namn. Fy!



Ibland undrar jag hur vi ens kan va vänner. Höhö. Egentligen borde det vara omöjligt. Om jag säger:
  • mobiler och trummisar
  • lillisar och mopsar
  • blåmärken och svullna öron
  • letande av fotspår (vilket inte är så illa, men det är mer som en ledtråd. mer.. spåren if you know what aj mean)
  • oburna radioväskor från en sjuk lillpippi
  • hattar och mobiler
  • gamla gubbar och heta oåldringar
  • outräkneliga dumförklaringar
  • outräkneliga påståenden
  • bankande väggar och skrikande väggar
  • tvåsamhetsbitterhet
Som sagt, ingen säkerhet för omgivningen. Men vad göra, vad göra?
Nä, jag vet iallafall en lillpippi som är glad att Piteå kom före Nyköping.


Dagens bajs är att det tydligen är lektion imorrn, jag som hade tvätt, städning, diskning och handling på schemat då jag äntligen kan stå upp igen. Och även sitta.
Poooo.

Dagens roliga är det faktum att John Cleeses brud tydligen är 45 och inte 27. Höhö.

Onåelig

Gårdagens roligaste ord : Schampaolo

Skrattar fortfarande.. haha. Schampaolo. You had to be there. Schampaolo... Höhö. Väldigt mycket höhö.


Storfötterna på den icke-existerande övervåningen har fått spel. Mycket konstiga saker måste ha hänt under tiden jag var borta härifrån. Galet. Tyvärr finns det ingen farlig trollkarl jag kan leta åt som kan fixa problemet åt mig. Illa, men dom kanske hittar vatten och inser meningen med sina båtfötter. Vem vet.. Jag önskar dom frid iallafall. Eller, nä, jag önskar att dom slutade dunka så förbannat.


Börjar fundera om jag förstört min mage efter flera års misskötande. Måste ligga ner, har ont i tarmarna. (Tror jag iallafall.) Den galna bajstanten i det engelska du är vad du äter-programmet skulle nog oja sig mycket.
Kanske borde köpa fil och havrefras, Poopoohead hade intressanta saker att berätta om det. Måste få magen att bli bra igen. För, det är ju som det sägs, att om magen är glad är mänskan glad.

Nu ska jag gå å... kissåbajs kissåbaj kissåbajsa
Sen ska jag gå å.. torka min lilla stjärt.

Fast det ska jag inte. Jag ska ligga här i mina krampplågor och heja på la swedischarna.


Schampaolo.. haha. Ja jisses.

Hejdå

Sitter och mumsar på ett äpple, ett såkallat Dennisäpple.
- Vad har du där?
- Ett... äääpplä

Funderar över kvällen. Egentligen har jag mest lust att försvara trädgårdar, kanske äta ett äpple eller två. Se sista avsnittet av De halvt dolda och njuta av, fast det är fel ord kanske beundra är ett mer passande, Jonas Gardell. Han är störst.

Människor,ack, människor. Denna art som aldrig får nog.

I held your hand, is this the thanks i get?
I took you in, is this the thanks i get?

Nä. Nu skiter jag i detta. Kvicksand är svårt att komma upp ur, men inte en omöjlighet. Läs bara Kalle Anka.



Hade ett väldigt intressant samtal med Poopern igår. Tur att det går att skratta. Rötterna blir starka när det blåser.
Och skönt att få ur vissa saker utan att tänka hur det låter.

Nu blir det musik och kanske att jag tar mig ner på nedervåningen. Just nu spelar det ingen roll, måste säga att jag mår godis och skiter i vilket. Lägger även min "artikel" åt sidan. Dääm it stinks, men så är det.

En trevlig helg önskas iallafall. Med massa svenska insatser. (Ingen bra dag för mig igår, MoDo bajs och Sverige, hm.) Den blev bättre idag. Hoppas att VM blir en skytteglädje.

Upplyst

Fick en stöt förut och höll på att svimma. Det var den värsta stöt jag nånsin fått, har fortfarande ont i handleden trots att det gått flera timmar.



Sprakning

Underbar frossa och allmänt illamående. Jag tackar för att jag av någon anledning hade en värktablett i jackfickan så jag hann dämpa anfallet innan det slog ut helt. Slapp ligga helt utslagen på toaletten och kräkas tarmarna ur mig.
Helt smärtfritt är det inte, men det är skönt att känna att jag faktiskt lever.

Borde skriva klart hiphop-artikeln men håller på att frysa livet av mig. Blä.


Tv-journalistik idag. Roligaste dagen på riktigt länge. Har skrattat konstant. Mina, Emma, Anna, Dennis och Malins superscener är värda ett pris. Tyvärr blev mördarscenen halvt överspelad, men vi har ju minnet kvar.

Vet inte hur jag ska göra med morgondagen.. Stannar jag hemma är chansen stor att det börjar växa mossa på mig. Kan inte fortsätta på det här sättet, det är en sak som är säker. Baah.
Confusion in my head.

Äh, får ta det imorrn. Nu är det dags att skriva. Insåg inatt att jag måste ta död på en person. Sorgligt men sant.

Orka torka

Andra gången som jag drömmer om tentan. Den här gången hade jag fått 33 poäng. (Imponerande, haha.) VIlket i sig är lite kul då jag inte ens tror 30 var högsta poäng, kommer inte ihåg.

Första gången jag drömde så hade jag och Poopern gjort den. Jag klara den men inte Poopern. Det var ju lite kul för mig.

Jag vet inte vad jag förväntar mig att få. Det skulle vara riktigt skönt om jag klarat den samtidigt som jag vill göra bra och få bra reslutat.


Nä, nu blir det till att leta åt information om hiphop (igen, har jag tur kanske jag sparat den gamla faktan som var till mkvn) och sen sätta på Chess och skriva med min nya vän.
Vi kommer skapa stordåd en vacker dag. 

Omhittad

Resultatet är imponerande.. stog det inte, utan inrapporterat. Jag skrattade. Haha. Ibland när bokstäver hoppar kan det bli så bra.


Har suttit och skrivit i nästan fem timmar. Så avlösande. Har inte gett mig in på det jag faktiskt ska skriva, det jag måste skriva för att tömma mig på allt vad det heter och är, men en början har tagit start.
Jag har tappat en så stor del av det jag var bra på. Det började när jag flyttade hemifrån för fem år sen, förhoppningsvis är det inte försent att börja leta nu.


Det känns bara som att kvävas, men det händer inte påriktigt.


Har massa som dansar i huvudet som jag måste få ner. Adjöken adjö, geniet gnuggar sina knölar.

Omvälvande

Det är nått speciellt med Idrottsgalan. Förra årets hyllning av Kajsa Bergqvist ger rysningar, iår var det Stefan Holms tur. Får rysningar av alla prestationer, blir alldeles tårögd.
Ringde för första gången i hela mitt liv och röstade på en person i nått program. Och vad är mer värt det än Jerringpriset? Självklart på Charlotte Kalla. Helt underbart att hon vann.


Var på museet och tittade på HipHop-utställningen. Höll på att skratta ihjäl mig när han började spela en låt, just den låten av alla låtar (kanske inte så konstigt med tanke på vilken låt det är, även om jag aldrig kom och lära mig namnet på den) som jag hade på hjärnan och sjöng på för några veckor sen. Den dök upp i min komplicerade hjärna trotsatt jag tror att jag inte hört den innan.
Den andra gången jag inte kunde sluta skratta var efter Urbans högljudda DOM TIO BUUUUUUDORDEN. (Mitt under "visningen".) Oväntat men ack så roligt!


"Men en sanning som är fördold är värre, mycket värre, eftersom den lägger sig som en klump i
människans mage och växer tills den omsluter henne helt.
"



Förresten avslutade jag Druss inatt. Måste säga att jag tyckte om slutet, även om det kändes ganska väntat så var det en del oväntade händelser. Tyvärr har jag haft rätt stora problem med att skilja alla namn åt, väldigt, väldigt många att hålla reda på, dom sista kapitlen men så är det ibland.
Tyckte det var rätt kul att jag på en av dom sista raderna i epilogen förstog vem en person var och varför det handlat så mycket om han. Ja jisses.

Inåtvändning

Antony & the Johnsons - Another world

Jag blir så frustrerad när folk inte förstår vad jag menar när jag talar. Men nu börjar jag komma underfund med att det kanske inte är så konstigt.
Jag kan ha ett mål med det jag ska säga, samtidigt som jag försöker säga det så börjar min hjärna att tänka på helt andra saker och (speciellt om jag råkar befinna mig i ett telefonsamtal) ofta hittar jag spännande saker på golvet eller andra troliga ställen. Det finns gånger jag slutar lyssna på mig själv och inte har en enda aning om vad som kommer ur min mun.
Eller så hoppar jag över själva innehållet och går direkt på poängen.


Så går en dag ifrån våra liv och kommer aldrig åter
..


Drömde alldeles för verklighetstroget och vaknade rätt yr och fundersam. Plockar jag bort det faktum att det gick att låna häst och vagn från servicecentrum så skulle det lika gärna kunnat vara en vanlig dag.
Det är synd att vad jag vill och vad jag vill inte är samsynkade.

Otippat

Idag, eller igår om det vills, så hände det mig en grej som jag aldrig vart med om förut. Skulle gå och handla fredagsgott med Urban och påväg till 81:an händer det oväntade.

Jag tappade mina byxor. Dom ramlade av lite oväntat. Som tur är så är det mörkt ute nuförtiden och lite halvkallt så folk helst håller sig inne.
Jag som trodde att det var sånt som hände folk i den fiktiva världen, eller i vissas mardrömmar. Ja jisses.

Försökte ta oss igenom Mannen som kunde tala med hästar men min oförmåga att sitta still en längre stund i kombination att det var en rätt värdelös film (sålli Urban, men däääääm så seg döh) ledde till att försöket gavs upp efter en timme. Istället blev det Blood diamond, en av dom bästa filmer jag sett på länge.


Men nu, soffan då jag inte bäddat sängen.
Godnatt världen, ska titta på slutet av filmen med John Travolta och Christian Slater som jag älskade som liten.

Perspektivigt

Finns en massa som skulle kommas ihåg till ett senare liv, men påminneslistor får skrivas någon annan dag.

Jag låg och skrattade konstant i några timmar igår (med inslag av lite tårar som bevis att något är i kras) det kändes så avlösande på nått vis. Båda delarna.

Tackade tillochmed ja till tacoskväll med Malin och Maria idag. Det var riktigt trevligt och roligt. Känns som om det var evigheter sen jag känt mig bekväm i andras sällskap. Och det var det antagligen. (Om julen tas bort, men det är inte samma sak. Ett helt annat liv.)
Fick träffa på två kissekatter som fick min kattlängtan att växa sig ännu starkare och min saknad av bäbisen att sticka till i hjärtat.

På lördag får jag mina filmer. Då ska jag tvinga Urban att se på Just like heaven med mig, och varje gång Markimark visar sig på skärmen ska jag göra en favorit i repris. Men det har jag faktiskt rätt att göra och det faktum att Markimark har en av huvudrollerna gör saken bara ännu bättre.
Tycker vi kan förbereda oss genom att se den dåliga filmen som han hade en lite pissroll i och bara spola fram till hans scener. Vad säger du Urbanturban, is it a deal?

Imorgon (eller idag, beroende på) ska jag faktiskt städa. Trot eller ej. Kanske borde ta en tvättid och få det bortgjort med. Och kanske ta reda på hur det går för Druss och gänget. (Någon ska försöka mörda han, spännande.) Det blev som inte av sist. Läsandet alltså, inte mördandet även om han säkert utsats för ett och annat mordförsök. Tss.




Antony and the Johnsons har rullat idag.
Nya skivan har fått avlösa min nonstop-låt dom senaste dagarna.
Jag andas musik.

Tillkännagivande

Nu ber jag, så snällt det nu bara går, mina kära hjärnspöken att lämna mig ifred idag. Låta mig klara av att städa och äta nått gott.

Jag ska gå i isolering resten av dan, kanske längre beroende på. Stänger av mobilen (skulle gjort det iallafall, om jag vetat vars den var) och inget internet. Jullovet om igen så att säga.

Blir radion och städ, sen mat. Tidig säng tillsammans med Druss. Ska äntligen få veta hur det går, har lagt undan alla öcker under tentaperioden som nu är slut. Drömde tillochmed om boken inatt. Den scenen ska jag skriva en bok om. Jäklar i mig, min fantasi är bäst.

Måndagens önskningar:

MoDo Hockey - the Heart of Hockey. Fortsätt så här nu!

(Tyvärr ligg glassplittret kvar på golvet, men det ska snart sopas upp. Vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen.. Så, jag säger ingenting.)


Tjolahopp, nu försvinner jag!

Ontfullt

Ibland önskar jag att jag kunde göra nått oväntat, göra det som rösten inuti skriker åt mig att göra. Istället vänder jag mig om och tittar åt andra hållet. Går omkring och drömmer, både i vaket och ovaket tillstånd. Försvinner in i något som inte ens existerar. Det är inte hälsosamt att vilja befinna sig i nått som inte finns. Lyckades koppla bort det under tiden jag var hemma, nån tanke då och då, men inte i stor utsträckning. Tillochmed mina drömmar.
Men det kan ju också va så att jag det första jag gjorde när jag kom tillbaka, emot mitt bättre vetande, lät mig återläsas tillbaka.

it was a foolish game i played

Tenta idag. Ja jisses. Skulle tro att jag missar det med en sisådär ett - två poäng. Pånått sätt så känner jag mig lugn, det gör inte så mycket. En omtenta hit eller dit, det hade kunnat vara värre.
Gled mig hem hela vägen med Urban, det är halt ute nu. Kände mig glad, lättad och dum i huvudet. Kommer hem och lyckas krossa två ljusstakar och datorn halvkraschar.
Bajs.
Dom där ljusstakarna betydde.

Hoppas verkligen att MoDo vinner ikväll. Och att morgondagen ger bra utdelning.
Det är faktiskt det enda jag önskar mig nu.
Och att nån kom och sopar upp glassplittret som ligg överallt.

Tecken

Jag drömde att jag åt en wasabinöt som var gammal, den smakade mögel.

Oväntat



Om det fanns en bajsfe skulle jag vara rik.


Haha.
Jag är trött i huvudet.

Jag vill kunna rabbla allt om kommuner, landsting, regering, riksdag, grundlagar, po, pon och spelregler. Och varför inte slänga in lite upphovsrätt på det.
Ja jisses.



And it's a fool's faith coming mistakes I made
Once I had it right it was all too late
too little too late

Inväntande

Jag låser in mig drar ner persiennerna
och slänger världen på högen av alla saker som jag bojkottar
och jag duckar för alla speglar och blundar så hårt jag kan och försöker glömma
men hur kan man glömma sig själv?


Tenta på måndag. Ska ge mig in i en tentapsykos. Bäst att bita i nu.


En jul hemma utan koll. Helt underbart. Önskar att det kunde börja om. Spel, mat, familj, bra filmer, skoter (inte så mycket som det var tänkt dock), skidtittning, JVM, bingolotto (iår var det inte jag som gjorde på fel bricka), femtioårsnyårfest på bygdis och massa massa mer. 
Den här julen har varit den bästa på länge. ♥


Uppspelning av våra radioprogram idag. Intressant att höra vårt då jag inte hade en enda aning om vad som sas i studion igår. Jag vet inte vars jag håller hus nuförtiden.
Har ingen koll på vad jag gjort sen jag kom tillbaka i tisdags. Det är skrämmande att försvinna så.
Jag har blivit ett levande spöke.




Längtar tills på tisdag när allt kan komma att förändras.

Omtagning

I reached inside myself and found
Nothing there to ease the
Pressure of my ever worrying mind
All my powers waste away
I fear the crazed and lonely
Looks the mirror's sending me these days


Please don't ask me to defend
The shameful lowlands of the way I'm drifting
Gloomily through time
I reached inside myself today
Thinking there's got to be some way
To keep my troubles distant.


RSS 2.0