Finns

Jag är faktiskt glad över att sitta här idag, igår trodde jag inte det. Har nu upplevt det där med att bli dåligare för varje steg. Hade världens lust att lägga mig ner på asfalten och ge upp, men det hade ju varit väldigt meningslöst. När jag väl tog mig hem och fick sätta mig ner igen, efter att ha suttit i en busskur och halvdött, så funderade jag ett tag på att plocka upp telefonen och ringa efter hjälp. Men det hade betytt att jag vart tvungen att krypa ut från toaletten och få tag på mobilen.

Nu sitter jag iallafall här och väntar på att dörren ska ringa, förhoppningsvis slutar det falla blött från himlen.





Och lälin, you just määjd maj däj!

Anti

Efter gårdagens anti-dag innehållandes blindhet (tills jag insåg att jag bara stirra i taket), äcklig yoghurt (citron va supersvinigt äcklig så hur tänkte jag när jag inhandlade en persika/nånting), illamående och mammor, så ska det bli skönt med en dag utan det här. Ska skriva klart etikfrågorna så jag kan skicka iväg det, blir nog inga lektioner för min del imorrn.

Gladiator gick igår, va riktigt längesen jag såg den, somnade mitt i den självklart. Vaknade och mådde mindre bra så det blev sent i säng iallafall. Typiskt. Men skönt då att jag inte har några lektioner idag. (Egentligen..) Drömde om Justin Timberlake och Magnus Betnér.

Betnér som ska ut på turné, blir jag glad? Får se vars jag befinner mig och får se han, för se han det ska jag. Han är en av dom smartaste mänsker jag vet.


Tillslut vill jag självklart tacka alla dessa perfekta mänsker med deras otroligt djupsinnade uttalanden. Vissa folk borde lära sig att dom kanske borde veta nått om saken innan dom uttalar sig. Det blir bara pinsamt, fast jag är ju en sån som tycker att det är roligt med såklart. Just den jag är förbannad på hoppas jag hamnar i den situationen så den måste försvara sitt humoristiska uttalande. Töntskalle, men jag är glad för din skull att du är perfekt och normal, du har ju det iallafall sorgligt vore det ju annars. Nått innanför pannbenet har du ju bevisligen inte.


Äh, nu blir det frågorna och två Michael Moore-filmer.Pöörfa så to spik.

Ickevärmande

Våren har kommit på riktigt nu skulle jag tro, solen lyser och det är varmt. Kanske inte just idag då, men annars så. Sen förra lördan har det vart soligt, kommer faktiskt inte ihåg när det regna sist, helt otroligt.
Och jag är den enda som fortfarande går i vinterjacka och halsduk, jag är nog den enda som fryser. Skulle lika gärna gå i långkalsonger, men då ska jag hitta åt dom. Jag kommer nog inte dumpa jackan än på ett tag, förstår inte varför jag fryser så mycket som jag gör. Det kunde säkert vart värre.
Är säkert inte ensam om att behöva duscha två gånger om dan för att hålla värmen.


Såg filmen igår, eller dokumentären mer, jäklar i mig vad bra den va! Jag önskar att jag kunde se in i hans huvud och tankar för att se vad han egentligen ville.. En vilsen människa som söker en mening med livet helt enkelt. Jag förstår honom, det där att rymma världen, till något mer okomplicerat men ändå grymmare på nått sätt. Fast det klarade han iochförsig inte av.. Nåja. Den va bra.
Det är nog dom bästa sortens filmer.

Efter såg jag Bowling for Columbine och den är ju som den är. Måste få tag i fler bra filmer som faktiskt ger nånting. Och böcker för den delen, måste ta tag i det här nu.


Nä om jag kanske borde ta en värmande dusch innan jag lägger mig, ska ändå upp tidigt imorrn, vill av nån anledning inte vara här imorrn..

Drömvisioner

image31

Vad betyder det egentligen?



Bästa sättet att kurera björn-paranoia? Sitt ohälsosamt länge framför youtube och titta på björnfilmer.

Blir intressant att se filmen. Jag beundrar verkligen folk som lever och kämpar för sin sak, även om jag själv har svårt att inse att någon verkligen kan tro sig kunna leva i frid med björnar. Kanske lurade han sig själv, det slutade ju inte helt oväntat med att han dödades och blev uppäten av en, men ändå. Tänk att vara så övertygad om sin sak. Kämpa för sin sak ända in i döden.

Fast jag måste ju erkänna att jag inte var särskilt positivt inställd till björnar när jag vaknade imorse och kommer säkerligen aldrig bli det.

Men jag är fascinerad av honom, får som sagt vänta tills jag sett filmen.

"he pooped on my clothes and thats it. hes my friend."




Nu vet jag faktiskt vad jag vill, vad jag måste göra. Det finns inget annat. Avgörande.

Går det verkligen att vara så omedveten om världen? Inskränkta människor. Det finns sånt som betyder nått, som verkligen gör skillnad. Hur är det möjligt att inte tänka en tanke som inte har med en själv att göra, att bara ta sig igenom livet utan några vettiga tankar.

Har ändå tappat tron på mänskligheten. Det skrämmer mig mer än jag trodde var möjligt.

Gör skillnad. Var skillnad.

Tiden får utvisa, men sorgligare går det nog inte att bli. Usch. Skrämmande.


Nä, nu blir det sömn, imorrn blir hård. Måste skingra tankarna och finns det bättre sätt än att rensa och kasta? Det blir nog bra.




Lärdom

Åkte på årets adrenalinchock i tisdags. Jag tror kroppen satt sig i flyktläge, skakade i hela kroppen och kunde inte hålla i nånting. Sicken reaktion, jag förvånade mig själv faktiskt. Kan ju inte påstå att jag var beredd på det. När det visade sig att det inte var det jag trodde att det var och jag kunde tänker efter så blev jag lite småskrämd.
Men, skulle det nu hända (helst inte) så har jag ju redan gått igenom första chocken, så nu vet jag ju faktiskt vad jag vill. Det går att ta lärdom av allt här i livet.


Fick tillbaka arbetet igår, mvg. Äntligen börjar det gå min väg. Ska stenplugga i helgen så jag kan göra provet nästa vecka så jag når upp till mvg:et. Myspys.



Silly season har dragit igång, fick mig en chock när det stog att Salle var aktuell för Hv! Hugaligen, av alla lag. Hade läst att han ännu inte fått ett nytt kontrakt men var helsäker på att dom skulle fixa det. Så det var skönt när dom berätta på sportradion att han skrivit på ett nytt tvåårs-kontrakt.

Ingen Påhlsson i Vm heller. Inte för att Vm är det roliga som det var en gång i tiden. (Speciellt vinegumsåren, det var tider det. Tss.) Nåja. Det är bättre än ingenting.

Slut

Så. Skam den som ger sig, det är ju en sak som är säker. Känns som om mina fingrar är fastsmälta i tangentbordet, framtiden får utvisa om det var värt det. Jag hoppas verkligen det.. för det skulle ju göra läget för mig lite bättre. Men just nu är jag bara lättad att det är över, även om det säkert inte är så bra som det kunnat vara.


Imorrn måste jag städa och komma igång med provpluggandet på riktigt, så jag kan få det överstökat nästa vecka.


Somnade aldrig igår, huvudet höll på att sprängas av allt som pågick.. ibland går det att önska sig att vissa saker inte visstes. När väl sömnen infann sig så drömde jag om det iallafall, så det var väl ingen vidare vila. Plus att jag väcktes av ett mongo som tutade. Och med tutade menar jag att mänskan antagligen skapade musik. Tss, så det kan vara.


Även om det har vart jobbigt i sina stunder vet jag ändå att det är det här jag vill. Trots att tvekan söker sig in ibland, men det kommer nog alltid att finnas.


Godnatt.

Bowling

Jag blev nog så överkörd som det möjligen går att bli i bowling igår. Har ingen som helst aning vad slutresultatet blev, eller vem som vann.
Glänste som vanligt, hade en väldig kontroll över det jag gjorde. Tappade klotet vid ett tillfälle så det flög baklänges. Själv tycker jag att jag borde fått extrapoäng för det.

Kom även hem efter några om och men, tog ut linserna och insåg att jag hade tre stycken. Vars den tredje kom ifrån är en fråga som jag antagligen aldrig kommer att få svar på.
När jag skulle lägga mig i sängen slutade det nästan med en avbruten tå, men det är tur att jag har vigheten i mig. Eller mer noll styrsel.

Höjdpunkten var när jag vaknade och kom på att jag hade en oöppnad vattenflaska i kylskåpet. En sak är säker, aldrig har vatten smakat så gott.




Ikväll hade jag hoppats på att Linköping skulle vinna sm-guld, men så blev ju tyvärr inte fallet. Var så glad i fredags att jag inte är lhc:are. På många sätt och vis.. men nu börjar väl snart abstinensen skulle jag tro.
Får trösta mig med Vm som drar igång den andra.
Även om det inte direkt gör det faktumet att Hv vann.. Kräk.



Läste en sak nu ikväll och har haft ont i magen sen dess. Längtar till augusti nu.. det är en sak som är säker. Äh, är så seg i huvudet att jag inte förstår engelska eller bemästrar det svenska språket. Kanske lika bra att ge upp för idag.


Möte

Jag måste lära mig att inte säga det jag egentligen vill säga men inte ska. Men läkarn får väl skylla sig lite själv.. om jag får säga mitt, inte för att det var så farligt mer roligt för mig.
Men jag vet inte hur det är med andra, men jag hatar känslan av att vara ivägen för en läkare. Det är ju ändå för min skull som dom är där. Förresten hade jag mer än gärna farit till Sollefteå bara för detta, där är personalen trevlig och glad och förklarar vad som är på g.
Jag hoppas att jag ska dit nångång till.. frågan är ju nu när min trumhinna är hel. Att jag sen hör som en ko är en helt annan sak skulle jag tro.. som mamma sa, det kanske är nått jag får dras med resten av mitt liv. Nåja, efter nästan 20 år så har jag faktiskt vant mig rätt så bra ändå.

Det var på slutet av kontrollen igår (jag fick göra nått som jag inte har nånsom helst aning om varför, wi) och efter att läkarn visat sig från sin smarta sida skulle jag tro.
"Håller du på MoDo?"
"Jajjemän."
"Inte?"
".... jo? det är ju självklart att jag gör."
"Så du kommer från Timrå?"
(Hade innan insett vilken stjärna han var, men här tog han ändå priset.)
".... inte direkt. Jag är från Rossön. Det ligg en bra bit därifrån."
"Kramfors alltså?"
"Nej.. Rossön."

Efter detta satt han och tala in en mikrofon om hur läget var.
"Trumhinnan är nu hel."
Vid detta uttalande tittande han rakt på mig med en blick som sa : säger du något annat så slår jag ihjäl dig.

Kanske föratt jag berättade för han i början av undersökningen berättade att jag vart döv dom senaste veckorna och blabla. Han bara tystade mig då. Tror inte att tyckte nått vidare om mig. Tss.

"Du kan ju höra av dig om du får några problem."
"Ja."
(Ett sånt där ja som säger jo tjenamors du gubben innan jag fortsatte) "Nej."


På ett sätt tycker jag om att träffa såna här ignoranta dumma jävlar, bara för att få rätt. Min livsfilosofi går ut på att alla mänsker är idioter, på det sättet slipper jag bli besviken.




Nä ikväll blir det bowling med folket. Först mer musik, jag älskar min musik. Den gör mig lycklig.

Livlina

Helt plötsligt bara slog det mig. Eller, plötsligt och plötsligt, jag har vetat i sågott som hela mitt liv vad jag vill göra. Det finns bara en enda sak som jag ser mig själv jobba med. Det har aldrig funnits nått annat. Det är bara så det är.
(Iallafall om jag bortser från den tiden i mitt liv då jag ville bli eldslukare, fråga mig inte varför. Men femåriga Sandra var helt inställd på det.)

Hursomhaver så finns det egentligen bara två saker jag är bra på. Dom två sakerna går ihop, sen finns det en tredje som också går ihop.. Det är som samma genre.

I hemlighet har jag haft en annan dröm, en som jag är påväg att förverkliga. Nånting som jag drömt om bra länge nu, inte riktigt lika länge som det första. Nånting som egentligen inte borde vara möjlig för mig, också därför jag hållt det för mig själv. Egentligen borde jag väl inte ens våga drömma om det.
Men om egentligen fanns så skulle jag inte ens sitta där jag gör just nu.


För fyra år sen gjorde jag ett val som inte var meningen. Det var inte min första tanke. Jag hade inte kunnat göra så mycket annorlunda med dom regler som gäller och det blev som det blev.

Det är ändå rätt sjukt att mitt i när det var som absolut jävligast, då jag utan att tveka hade kunnat gå och aldrig vända om igen så fanns den där tanken, drömmen, där och fick mig att vakna till.
Frågor skickades, svar mottogs och jag var så inställd på att det skulle bli bra.

Sen kom sommaren, en sommar som tog knäcken på mig. Den 14 juli kändes det som om jag sögs tillbaka ner i skiten. Men jag bet ihop och tänkte att jag klarar det här, så illa är det inte. Så illa var det inte heller, men det var inte bra. Det var helt enkelt inte jag.
Att sen resten av året var ren och skär pina hjälpte ju inte till det minsta. Men sen kom tanken tillbaka igen, den som jag övergav den 14 juli. Den dröm som med alla odds tydligen skulle fortsätta vara en dröm.

Jag letade och fann dom svar jag ville åt, men här får jag skylla mig själv som var alldeles för trångsynt. Det tog mig ett tag, även om jag innerst inne visste redan, att vissa saker är värda att offra.
Men det var i slutet av förra året, början av detta som jag hittade nått. Men sen självklart tänkte jag inte alls där ett tag, var påväg att nöja mig med nått dåligt. Fast ibland kanske det är bra att förlora sig i nått och tänka att det här är bra, det duger nog.. förutsatt att jag själv kommer på sen att det är feltänkt. Mycket feltänkt.
Hade jag gjort samma misstag igen så tror jag att jag förtjänat det värsta. Men som tur är så har även jag mina stunder.

Konstigt hur allt kan bli.



Så sitter jag här i valet och kvalet inför hösten. Jag har lite mindre än 24 timmar på mig. Det som slog mig är att jag kanske valt fel, igen. Fel är förresten fel ord.

Antingen går jag på det jag kör på just nu, en dröm som egentligen är omöjlig. Jag har varit helt utdömd men tagit mig hit. Skulle vara så skönt att knäppa mänskan på näsan och visa hur otroligt fel det var. Jag har drömt om det här så länge. Det skulle vara en riktig revansch och bevis till alla som höll med.
Det är ingen mening att förklara i ord.

Eller.

Ska jag göra det som jag skrev på mina visitkort när jag gick i tvåan. (Var så stolt över dom, fick dom tillochmed inplastade. Lättroad när jag var liten.)
Det som tagit mig igenom livet på ett rofyllt sätt och det som jag är bra på.


Det är svårt. För även om det på ett sätt är likt så är det väldigt olikt ändå. Vad som är bäst är att jag kan bli både och, men då gäller det att jag gör rätt val.


Just nu känner jag för att gå in och ändra, men hur kommer jag känna sen. Det lilla jag vet om mig kommer jag gå igenom alla möjliga kval innan svaret är här, vilket val jag än väljer.. Men..

Nej, ska läsa igenom det hela en gång till. Jag sätter en deadline på klockan sex imorrn, då jag kanske kan behöva sex timmar till att ändra mitt val.


Ett riktigt val ska det bli.

Kokong

Jag som trodde jag var en ironisk pessimist men idag insåg jag att det finns dom som är värre, mycket värre. Skulle jag vara sådär när jag är runt 50 så tror jag att jag ger upp. Tss.

Fick mig att tänka efter och kanske var min reaktion egoistisk. Det finns en annan sida som jag faktiskt inte har fått förklarat för mig. Fast just nu vill jag inte veta, orkar inte veta. Kan inte ens tänka mig att det finns nått att säga som skulle få mig att förstå.
Bara det får sjunka in, som sagt mardrömmar om det sen högstadiet, så blir det nog bra. Snart är det helg och folket kommer hit så då får jag annat att fokusera på. Viktigare saker än det här.. Synd bara att det är viktigt för mig.



Fick min nya usb-dammsugare idag. På den var usbmojjen som kopplas in i datorn trasig. Det var ju bra det. Så nu sitter jag med två trasiga, eller möjligtvis en trasig och en totalt värdelös en. Jippie.



Hockeyn idag var ju katastrof. Det började bra, först ledning med 0 - 2 och en gotackling på Jämtin. Men första borde ha slutat 0 - 4, iallafall 0 - 3. Vad less jag blir! Ska ett lag vinna sm-guld ska dom inte släppa in tre (?) mål i powerplay. Hade dom bara spelat som i första.
Jag hoppas verkligen inte att Hv vinner på fredag.. Usch.


Kan inte lägga mig förrns jag är färdig med arbetet, iallafall rätt klart. Idag/inatt är min enda tid att hinna.. Sicken tur att jag aldrig skjuter upp nånting. Tss.
Förhoppningsvis så möts jag av ett mvg imorrn på recensionen, annars blir det mindre kul.

Äh, lite vindruvor på det här så löser det sig nog.



But I'm not really close to giving in
I'm fighting every pound and every inch
Losing every day I live
Every single day

But I don't wanna feel the way I do
I don't wanna say the things I do
I just wanna stay right here
Blinded but sincere


Omtänkning

Efter en promenad (med tillräckligt med kläder) för att reda ut det kaos som pågår i mitt huvud så har jag lugnat ner mig.
Jag stressade upp mig utan att tänka en andra gång.

Det är svårt att beskriva hur jag känner, men jag har drömt mardrömmar om detta sen högstadiet. Då är det kanske inte så konstigt att det är som om luften går ur mig.

Hade önskat att nån som vetat exakt vad jag vill ha sagt, nån som har vart med om det, kunnat säga åt mig att det kommer att lösa sig. Det är ingen mening att tynga nån som inte förstår, men så är det inte sån jag är heller. Håller saker för mig själv.
Kan inte lita på folk. Och just nu undrar jag om jag är ovän med hela världen..


Nej det här spelar ingen roll, för jag kommer inte att vara kvar här tillräckligt länge för att låta det bli ett problem. Aldrig. Det är bara synd att jag ska låta det gå ut över min glädje inför hösten, men det är väl sån jag är.
Om jag nu kommer att känna nån glädje inför hösten, det får jag inte veta förrns i augusti, så det blir visst min nedräkning iallafall.



Nä, vad sägs om en glad sommar istället för dyster vår?

Dagens sanning

Sitter här och lyssnar på The Phantom of The Opera (inte denna version, men behöver jag säga att jag satt och gapskratta så gott som hela videon?) och måste säga att jag och Poopern är så mycket bättre.

Dom har ju ingen chans emot våran superversion, samma sak med den här goingen.
Humor på hög nivå!


Nej, om jag ska fortsätta med etik-arbetet. Det hänger väldigt mycket på det. Speciellt nu när jag insett att jag ligger över 40 sidor efter i det som en gång i tiden var mitt absoluta favoritämne.




Jag biter ihop. Jag klarar av det här. Det är inte så illa som jag tror. Jag klarar detta. Även om jag känner mig väldigt handlingsförlamad så..
Det får inte vara som jag tror. Snälla.

Frustration

Varför börjar det här låta som visan om mitt liv? Så fort det händer bra saker händer något dåligt som drar ner det till skit igen. Jag förstår inte.
Visst, jag har inget annat val än att göra det bästa av situationen, men förstår ni min frustration?
Hade jag vetat detta så hade jag nog gjort annorlunda och vad säger det?


Det känns som en otroligt stor lögn och nu är det jag som är tvåan, precis som alltid. Jag blir galen! Just det här också.. Det här är M I T T, snälla låt det vara. Snälla låt mig ha det här för mig själv.
Varför, varför lyckas det alltid förstöras.

Min glädje som jag hoppades skulle komma kommer inte att komma och det är så otroligt frustrerande. Har en stor lust att spola ner mig i toaletten och ser vars jag hamna.
Vem vet, kanske att jag kravlar mig upp ur en toalett i Spanien, långt långt långt bort.

Får se hur lång tid det tar innan jag verkligen tar in det som händer och ärligt talat sätter mig och gråter. Varför får jag aldrig har mitt ifred..



Nej, nu måste jag rycka upp mig, det kanske inte är extremt illa som jag tror. Även om det enda jag har lust med just nu är att dra pläden över huvudet och aldrig mer säga nått.



Idioter, varför finns det inga kvoter för idioter?

Exakt

Finns det nått vackrare språk än spanska? Riktigt ryser i kroppen när jag hör det.
Synd att min plan inför hösten inte kommer att ske.. fast, det offrar jag lätt för att göra det jag drömt om i hela mitt liv. Och skulle nu det skita sig så jag inte kommer in då ska jag kolla in om det går att fara till Spanien.

Ska ringa och ta reda på hur det blir med sommarn imorrn, sen ska jag skriva en annons på lägenheten. Tänk, i augusti är det babaaaj. Men det är inte min huvudsakliga nedräkning just nu..


Tycker inte om den vändningen som finalserien har tagit.. Påminner om Hvs mot Timrå, där det verkar som om att Timrå ska gå vidare lugnt med som Hv vänder. Jag hoppas verkligen inte att det ska hända nu.. Hv som segrare 2008, nä usch nej.


Ibland inser jag tjusningen med youtube, där finns saker som ibland är roliga att se/lyssna på.. Nostalgi. Vissa saker kommer jag alltid, alltid att komma ihåg.

du har tänk tillräckligt
tänk inte mer



När jag såg att det var den 14 april idag så visste jag att det var nått som hänt för ett år sen, men jag kom inte på det.. Förrns jag var ute och gick ikväll. Idag för ett år sen vann MoDo smguld.


image30

Glädje

Anmälan

Idag 23.45 fick jag ett bekräftandemejl på min anmälan, efter att ha suttit i några timmar. Panikade inte alls upp mig alltför mycket. Faktiskt inte alls när jag kom att tänka på att tisdag är sista dan och jag sitt på söndan. Jisses. Hade ju varit lite alltför mycket mig att klanta bort det så.
Nu slipper jag tänka på det tills juli då det visar sig vars jag hamna till hösten.

Höhö.



All den här tiden som jag vilat och velat.
Vilat och väntat och kastat bort.
Inte nu.
Kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig nåt gott.



Markusevangeliet.



Kramp

Och jag som trodde att natten till fredan va en jobb natt då det blev noll timmarns sömn och jag var helt borta hela dan igår. Vaknade till i huvudet när det var dags att gå och sova.. Wi.

Herrejäklagud. Jag hatar att inte kunna sitta, stå eller ligga. Det finns ju som inga alternativ kvar.

Frågan nu är om det ens är nån halvmening med att klättra upp i sängen när jag troligen bara få klättra ner igen, nog för att det i sig kan va underhållande. Än så länge har jag inte brutit nått, helt iallafall. Tss.
Skulle inte förvåna mig om jag gått och drage på mig nån magkatarr eller annan skit. Det vore typiskt men inte direkt oväntat, inte med tanke på hur saker och ting är och har varit dom senaste månaderna. Blä.


Fast, bortsett från det så mår jag faktiskt bra. Har kommit underfund med att det inte är nån mening att älta vissa saker om och om igen. Även fast det ibland bara kommer över mig, som idag när jag stog i en kö. Men en vacker dag har jag nog skakat av mig det här med.




Äh, lite cheers på det här så blir det nog bra.

Störningsmoment

Av nån oförklarlig anledning så drömde jag om Brolli Brollson inatt, handlade inte så mycket om hans lugg mer om hans glasögon. Tydligen har han tre stycken varav två var likadana.
Och det bästa, tydligen blir han sur ifall någon sätter på dom på han under en konsert. Så arg att han mitt under en låt slutar spela och utbrister:
"Nu får du skärpa dig, det är faktiskt en poplåt!"
Jag kommer ihåg det så bra bara för att jag sa till personen brevid mig att jag undrade om han skulle bli lika arg eller argare om det var under en rocklåt. Tss.
Lika otrevlig i drömmar som i verkliga livet, precis som det ska va.

Det hände riktigt jobbiga saker i den där drömmen också, som slog mig förut när jag var påväg upp från tvättstugan.. Blev så illa tillmods av känslan som slog mig, det var som ur verkligheten det där. Sorgligt..


Boken tog en timme och 40 min att läsa, nästan på sekunden. Under den tiden hade mitt hår blivit nått av det värsta jag sett, ett bra avslut på dagen.
Synd bara att jag är kass på att skriva recensioner när det är prov och inte kan sitta hemma i lugn och ro. Tråkigt också med tanke på att jag var i stort behov av att få mvg på det. Meeen, så är det.

Hade planer på att åka till Göteborg och fira Mimmi nu i helgen, tills jag insåg att jag inte ligger så bra till i matten som jag velat.. Inte bra, men det löser jag nog.
Men som dagen har utvecklat sig så blir det nog ingen matte imorrn för min del.

Det måste va nått jag ätit.. för jäklar i mig.. så här är det inte kul att må. Skjut mig nu och få det överstökat.

Luggat

Jag hade Elvis på besök imorse, han stirrade tillbaka på mig i spegeln. Iallafall till den stund då jag gnuggade mig i ögona och insåg att det var min lugg som jag såg.
Visste inte att den kunde se ut så.. men det kunde den tydligen. Höhö. Det såg rätt kul ut, det var en rolig start på min dag.
Brolle hade gråtit ögona ur sig om han sett vad jag kan göra med min lugg, eller vad min lugg kan göra med sig själv. Hans har inte ens chans!
Elvis hade vart stolt.



Va hos syon idag, så härlig mänska! Min höst ser ljus ut. Hon är så himla positiv och jag gick därifrån med ett leende på läpparna. Jag blev tillochmed gladare i kroppen än jag var innan. Det flöt som bara på. Inte så ofta det kommer såna här dar, så det gäller att njuta så länge det varar.

Fast jag har saknat att ha antonia som tolk, min dövhet håller i sig. Hemma behövde jag bara fråga hon vad som folk sa, här är det mer att chansa. Men det finns ju lite tjusning i det med.
Och anledningen till varför den 14:e april helt plötsligt inte är en fredag är för att det är den 18:e som är det. Så enkelt var det med det.


Nä, nu ska jag koncentrera mig fullt på hockeyn (Linköping gjorde för en stund sen 1 - 2, håll i detta nu!) innan det blir till att läsa boken som jag har prov på imorrn på svenskan. Har inte börjat på den, men jag är inte orolig. Hä lös sä.
Hinner slänga in en dusch också, natten är ung.


image28 image29

Synd att jag inte tog kort på min snygginglugg, den hade utan tvekat toppat.

Återtåg

Tolv timmar med Markus på svenska och engelska och båda Ava på det, det är otroligt skönt. Speciellt om det kombineras med en tyst vagn där folk faktiskt nästan respekterar det.
Att halvsova i tolv timmar med bra musik, det är skönare än det tros.


Efter en helt okej dag (bortsett från imorse då jag drabbades av ett starkt slag av antonia-syndromet, höhö) kom jag tillbaka hit till denna stan.
Det var fint väder, jag som var helsäker på att mötas av regn då det regnade sågott som hela vägen från Rossön och hit.
Kom hit och tog en skön dusch. Det var väl då allt började.

Först blev det världens översvämning på toa, det var tur att jag titta ner på golvet och upptäckte det så jag kunde stänga av vatten. I panik. Inget att rekommendera då jag vred åt fel håll samtidigt som jag vred på kallt vatten, det blev lite chockartat, tss.
Men tillslut så blev det bra och jag ska nog ta och bli rörmokare, för nu rinner vattnet bättre än nånsin. No problemas helt enkelt.

Pågrundav morgonens as (förkortning av antonia-syndromet) så blev det ingen mat på hela dan, så jag koka te och skulle äta upp baguetterna.
Det sluta med sönderbränd tunga, då jag glömt bort hur försiktigt jag ska ta det när jag dricker med ett sugrör, och det värsta.. det var.. urk.. hår.. jag kräks.. i min baguett.
Finns det nått äckligare än hår i maten.. Det är nog så äckligt om det är ens egen, men nån helt okänd äckelpäckelmänska?

U S C H O C H K R Ä K S.

Linköping vann iallafall första matchen.. skönt! Och jag hoppas att Lill-Kenta bänkar Ward. Jämtin är den fulaste spelaren och jag vet inte vad Ward ska kallas. Den stördaste? Idiotarsle. Hugaligen.
Nåja, hoppas på fyra raka segrar.


Kanske borde gå och lägga mig imorrn om jag ska uppsöka läkare, beroende på..

Goonatt.

Roande

Träffade Susanne idag, kommer inte ihåg sist jag såg hon min gamla favoritlärare. Kommer glädjande nog inte ihåg när jag va i Backe sist, en mindre förlust dock.
Fick frågan om jag misstrivdes och då var det ju bra att jag skulle flytta därifrån, men misstrivs? Lite förstarkt ord. När jag tänker på ordet misstrivs så ser jag en mänska som mår riktigt dåligt och som mest sitt och grina för sig själv. Nu är det ju inte riktigt så det är för mig.
Kan väl inte påstå att jag misstrivs i Vänersborg, däremot har jag absolut ingenting som håller mig kvar där. Sen har jag varit på samma ställe alltförlänge, jag är alldeles för rolös för att kunna stanna kvar där mer. Fyra år, nästan så jag får en klump i magen.
Nej, jag måste bort, måste få miljöombyte.
Jag kan inte få ut mer av den där stan eller snarare, jag vill inte ha ut mer av den.
Och som sagt, den där längtan att komma bort, att ha varit kvar där såpass länge..

Jag har svårt att se mig på ett och samma ställe i tre år till.. Men det löser sig nog det med på ett eller annat sätt. Kommer va 23 då jag förhoppningsvis aldrig mer behöver sätta mig fot i en skola igen, iallafall inte för mig själv. Den 15 april börjar närma sig nu..



Skulle va lite duktig idag och laga en trerättersmiddag. Det gick ju.. efter lite om och men.
Förrätt: Rostat bröd med tzatziki och en körbärstomat.
Huvudrätt: Oxfilé med gorgonzolasås och vitlökspärmos. (Nu fanns det ju då inte oxfilé, så det blev fläskfilé istället.. Tss.)
Efterrätt: Vit chokladmousse med bär.

Allt från grunden, ibland är jag begåvad. Gick tillochmed att äta, om det bortses från den otroligt äckliga moussen. Fast då är jag ingen chokladmänska, dom andra åt det, men om det var för att vara snäll vet jag inte. Tss.
Det blev lite svettigt där ett tag när pärerna nästan var färdigkokta och jag höll på med efterrätten och insåg att jag inte börjat steka köttet än.
Men jag är ju smart, så det löste sig ju.


Läste ut Martina Haags bok förut, tråkigt men sant, så bra bok! Skrattade mig igenom den. Synd att det tagit mig så lång tid att läsa den.
Varje gång jag vart påväg att köpa den så har det inte blivit av. Kan inte låna den på biblioteket när min fobi tar över läsandet. Måste tvätta händerna konstant efter att rört i en biblioteksbok, skulle aldrig komma på fråga att läsa en i sängen så det leder till att jag måste köpa mina böcker.


Frågan är om jag orkar se en film nu eller om jag ska sova. Imorrn ska jag beställa biljetter så jag är i Vänersborg runt åtta på måndag, är nog bäst så. Har skjutit upp alldeles förmycket nu.. inte bra alls. Blir spännande att se hur jag ska lösa mitt liv, öronbedövande ovationer till mig.
Fast, jag är ju redan halvdöv, hoppaspå att läkarn på nått mirakulöst sätt ska kunna ordna tillbaka min hörsel när jag ska dit. Om det inte fixats sig själv tills dess, vilket jag hoppas då det är nästan två veckor dit.
Får tillbaka den för en kort sekund när jag håller för näsan och blåser, men jag nös förut och höll för och då kändes det som om jag blåste bort hela trumhinnan. Det ska jag nog inte göra om.


En glädjande sak med att fara tillbaks neröver är att jag förhoppningsvis kommer att mötas av min usb-dammsugare i postfacket och hubben såklart. (Hehe, lika kul varje gång.) Om det nu finns nån möjlighet att något kan rymmas i det där lilla utrymmet när det inte blivit tömt på två veckor..



image26


Ha sett pojken i två filmer nu och förstår inte hur jag kan känna igen han, speciellt inte så snabbt. Först i nån komedi med Steve Martin, han satt i en soffa långt bak med en keps inte i fokus i scenen, men ändå var det han som var det första jag såg.

Och nu ikväll i nån film med George Clooney. Han stog utanför ett tält med mörkerkikare och ansiktet syndes knappt.


Jag har nog fortfarande inte kommit över att han mördas i en av Scream-filmerna. Minns fortfarande hur sur jag blev när han dog. Jag som var helsäker på att han inte skulle dö, bara för att han råka va min favorit.
Fast det såklart, i slutet kommer han ju tillbaka (eller om det är lite tidigare) och har svaret på vem mördaren är. Höhö. Han va duktig han den där, som hann spela in en film innan han blev mördad.

Det är nog dom enda filmerna jag sett han i, tss. Och jag har inte sett dom på tusen år, men ändå.


Kanske fortfarande är hemligt kär i Jamie Kennedy helt enkelt.

Debatt

Satt och tittade på debatt nu ikväll, sicken skillnad det är nu när Janne Josefsson har tagit över. Nu går det ju att titta, Stina hade ingen direkt koll på vad hon höll på med. Iåförsig såg jag bara nått avsnitt med hon, kanske att hon gjorde det bättre än det jag såg.

Är jag mer än nånsin sugen på att ta mitt pick och pack och dra uppåt? Svar ja.



Timrå föll mot Hv, är inte direkt förvånad. Dom tappade sitt flyt dom sista matcherna. Första matchen ägde dom, Hv var lika utspelade som MoDo var i tre matcher. Men sen har dom tappat det.. Hv i final. Inget jag önskat.
Nu hoppas jag på att Linköping spelar ut Hv i fyra raka matcher, så skönt det skulle sitta. Som mot Färjestad. Ha! Även om dom tyvärr lyckades vinna en.
Tyckte att den där spelarenäten som canal plus gjorde var rätt talande, den där spelare i dom lagen som åkt ut fick rösta om vilket lag dom inte ville skulle vinna sm. Färjestad fick 52,6% om jag inte minns helt fel.
Linköping hade fått noll röster. Lite förvånande faktiskt, men det kanske har med att dom inte vunnit nångång.
Att Färjestad fick så många tror jag inte beror på att dom vunnit så mycket, snarare på att det är ett riktigt skitgäng. Hugaligen.
Överskattat lag helt enkelt.

Nä, nu hoppas jag verkligen på Linköping. Vinner Hv tror jag allt att jag gråter en skvätt.




Oro och ångest. Rekommenderas inte.

Hur som haver har jag på nått sätt gått och blivit en heltokej bilförare. Höll dock på att krocka idag, men det berodde på gubben som bara kör rätt ut utan att kolla om det kom nån. Idiot. Men det gick ju bra, plus att det inte gick så fort.

Sen att jag skulle tanka idag men inte hitta vars tanklocket öppnades nånstans var inte heller mitt fel. Vi fick tillochmed hjälp av en trevlig en som inte heller hittade åt vars det öppnades.
Fick köra iväg till Hoting iallafall och hoppas på att bensinen skulle räcka. Det gjorde den.
Antonia fick leta i instruktionsboken vars spaken fanns, men tillochmed då var det lite problem. Tss.
Nä jag saknar våran bil, även om det pånått sätt är skönare med koppling än utan.


Synd att min dövhet inte stänger ute snarkandet. Måste va känsligast i Sverige.. men måste säga att jag hatar det.
Fast när musiken på min dator överröstas av snarkningar som kommer från nedervåningen, då är det väl inte så konstigt?
Tss. Det är inte lätt i denna värld.


Måndag?

Nostalgi

Tycker inte om nostalgi.. inte i vissa former iallafall. Speciellt inte då jag får för mig att jag saknar det som var, vilket jag verkligen inte gör. Vissa stunder, men inte mycket. Sorgligt men sant.
Lyssnade på en skiva med minnen till medans jag drog en halvstädning nere idag.
Usch, den tillbaka-trippen tog mer än jag tänkt så när jag gick ut och la mig på liggunderlaget (tillhör den bra kategorin) så däckade jag av direkt. Låg där ute i den underbara solen i fyra timmar, dock inte vid medvetande, men ändå.
Vaknade 15:22 när solen försvann in i molnen.
Då hade jag hunnit drömma om öroninflammation, vaknade med verklig smärta i högerörat och trodde att jag skulle bli galen. Men det visade sig bara vara hörluren som varit obekväm och tur var väl det.



Så underbart skönt det är utan hår. Att det tog mig så många år att äntligen klippa bort skiten. Imorrn (idag) så är det en vecka sen det försvann och idag (igår) var sista gången jag satt håret i halsen. Jisses.


Imorrn ska jag skjutsa lillfisen till Hoting om det inte blir Ström, men vet inte hur mycket det lockar att sitta där i nån timme. Nåja, det lär väl ska märkas.


Kan hända att jag sitter lite i skiten.. ett telefonsamtal och det skulle va så skönt. Men jag får väl se hur det blir med den saken.

Nya tag

Kunde ha suttit i Vänersborg nu, eller möjligen legat och sovit. Men det blev som det blev med biljettköpandet så får se hur det blir.
Hittade en resväg härifrån direkt utanför dörrn med högstadiebussen och på bara ca 12 timmar. Far härifrån vid åtta-tiden och är i Vänersborg runt åtta på kvällen. Synd bara att jag hittat den nu, istället för tre år sen.

Gårdagen blev lite smått kaotisk, trodde att huvudet skulle lägga av där ett tag, jobbade på högvarv. En helmassa ideér som kom och flög.
Men det visade sig ju sen att det bara var uppjagning, vilket jag också förstod men vissa folk är såna sönderstressade enar så dom är ju som dom är.

Lyssnade på Ava för första gången sen i höstas, då allt verkligen stog mig upp i halsen, och som alltid lugnar det ner sig. Toms röst är en av dom härligaste jag vet.


Har iallafall fått åka lite skoter iår och grillat på sjön. Vet inte om det hinns med mera med tanke på att snön smälter i solens sköna sken. Årets finaste tid är nu. Satt ute med liggunderlaget i en stol och läste en bok. Tänkte tillbaka till påsklovet för flera år sen som jag spenderade ligganes ute på det där underlaget och lyssnade på musik och läste. Hade sällskap av Pruppen som låg vid mina fötter.
Det var tider.


Min höst kanske håller på att ljusna.. vill inte säga eller bestämma nått nu. Men tanken på att jag, när jag är 23, är färdig med allt..
Den största anledningen till att jag tvekar är säkrast att hållas tyst, men jag läste nyss något som kan göra allt bättre. Om det bara inte är jag som läser det som jag vill ska stå.

Men om nån har sisådär några hundratusen att ge mig så att jag kan utbilda mig i England så vet ni vars jag hittas. Hade det varit det bästa som kunnat hända?
Då hade jag inte tvekat tro jag, med tanke på att det är den absolut bästa utbildningen.


Har gått och blivit döv på högerörat så det är nog tur att jag ska till läkarn den 14:e. Tss.



We all make mistakes.
And turn it out.
If you want it, I want to.
We all make mistakes.
Here is a lifeline
if you want one too.



RSS 2.0